Ε- λιανικό: Β’ Κύκλος Επιδότησης Κατασκευής Eshop

Ε- λιανικό: Β' Κύκλος
E - λιανικό Επιδότηση ΕΣΠΑ - Β' κύκλος

Στις 9 Ιουλίου ξεκινάει ο Β κύκλος της Δράσης «E-λιανικό». Στόχος της νέας δράσης είναι να δοθούν επιχορηγήσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις , οι οποίες δεν πρόλαβαν να αιτηθούν στον α΄ κύκλο της δράσης. Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε την επιχείρηση σας με την κατασκευή ενός Ηλεκτρονικού Καταστήματος (Eshop) μέσω ΕΣΠΑ , εμείς, στη NetArt με 20+ έτη εμπειρίας και 300+ πετυχημένα έργα κατασκευής ιστοσελίδων, διαφήμισης & γραφιστικής σας εγγυόμαστε επαγγελματική δουλειά. Εμπιστευτείτε μας!

Στον  Β’  κύκλο οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 9 Ιουλίου  έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2021 και θα αφορά όσες επιχειρήσεις δεν πρόλαβαν να ενταχθούν στον Α’ Κύκλο. . Δηλαδή μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Λιανεμπόριο και διατηρούν φυσικό κατάστημα.  

Πρέπει η λειτουργία τους να  έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά!  Έτσι θα δικαιούνται επιδότηση κατασκευής eshop 5000€ για την δημιουργία νέου ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Αναρωτιέστε ακόμα αν χρειάζεται να κατασκευάσετε E – shop και αν δικαιούστε την επιχορήγηση του ΕΣΠΑ για τον Β’ Κύκλο της Δράσης «E-λιανικό».  Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας Συμβουλέψουμε και να  σας Πούμε πως θα  κάνετε πραγματικότητά το E – shop που ονειρεύεστε !!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Θέλετε να αποκτήσετε ένα όμορφα σχεδιασμένο eshop, γρήγορο σε ταχύτητα φόρτωσης, responsive σε όλες τις συσκευές που θα εμπνέει τον πελάτη να κάνει αγορές;

Η σωστή λύση είναι να εμπιστευτείτε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που έχει πολυετή πείρα στην κατασκευή  eshop. Έτσι η επιβίωση της επιχείρησης  σας θα είναι ΣΙΓΟΥΡΗ!