Γραφιστική

Γραφιστική: Η τέχνη & η χρησιμότητά της.

Ο γραφικός σχεδιασμός είναι η διαδικασία της οπτικής επικοινωνίας και της επίλυσης προβλημάτων μέσω της χρήσης τυπογραφίας, φωτογραφίας, εικονογραφίας και απεικόνισης. Οι γραφίστες δημιουργούν και συνδυάζουν σύμβολα, εικόνες και κείμενο για να σχηματίσουν οπτικές αναπαραστάσεις ιδεών και μηνυμάτων. Χρησιμοποιούν τεχνικές τυπογραφίας, εικαστικών τεχνών και διαμόρφωσης σελίδων για τη δημιουργία οπτικών συνθέσεων. Οι κοινές εφαρμογές γραφικού σχεδιασμού περιλαμβάνουν το εταιρικό σχέδιο (λογότυπα και επωνυμίες), το έντυπο σχέδιο (έντυπα, περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία), ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, ο σχεδιασμός για social media marketing (banner και post για fb / Instagram), η συσκευασία προϊόντων και η εξωτερικού χώρου σήμανση (πινακίδες κτλ).

Πώς δουλεύουμε;

Συνδυάζουμε λαμπρό σχεδιασμό, δημιουργικές στρατηγικές, καινοτόμες νοοτροπίες και τεχνολογικές δεξιότητες για να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα επωνυμίας που αναδεικνύει το προϊόν.

Μας αρέσει να εργαζόμαστε χέρι-χέρι με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι το έργο είναι επιτυχημένο.Θα είμαστε εκεί για σας κάθε βήμα του τρόπου παροχής καθοδήγησης, υποστήριξης και διαβεβαίωσης.

1. Δημιουργούμε μια σύντομη περιγραφή (brief) πριν αρχίσουμε να εργαζόμαστε στην παραγωγή ιδεών, πρέπει να κατανοήσουμε τους στόχους της επιχείρησης. Πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι η επιχείρηση, τι κάνουν, ποιος είναι ο ανταγωνισμός τους και ποιο κοινό θα στοχεύσουν.
Για να γνωρίσουμε αυτές τις πληροφορίες, πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις.

2. Κάνουμε Έρευνα

3 Δημιουργία & Σχεδίαση ιδεών (Xρήση γραμματοσειρών)

4. Παρουσίαση & Τροποποιήσεις. Παρουσιάζουμε  το σχέδιο στους πελάτες 

5. Ενσωματώνουμε τις αλλαγές που συνιστώνται από τους πελάτες στο τελικό σχέδιο

6. Δημιουργία τελικών σχεδίων. Ελέγχουμε τα σχέδια για σφάλματα πριν την εκτύπωση ή τη δημοσίευση.

 

Με περισσότερη από μια δεκαπενταετία εμπειρίας, διαμορφώνουμε το εμπορικό σήμα σας για τις ανάγκες του σήμερα και το όραμα του αύριο.

Υπηρεσίες Γραφιστικής

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Σχεδιασμός για Social Media

Εταιρική Ταυτότητα - Branding

Συσκευασίες - Packaging

Σχεδιασμός Φυλλαδίων & Αφισών

Περιεχόμενα Σελίδας

Σου άρεσε αυτό που διάβασες;

Αξιολόγησέ το!

0/50 ratings

Kάνε like!

Kοινοποίησέ το!