Γραφιστική

Γραφιστική: Η τέχνη & η χρησιμότητά της.

Ο γραφικός σχεδιασμός είναι η διαδικασία της οπτικής επικοινωνίας και της επίλυσης προβλημάτων μέσω της χρήσης τυπογραφίας, φωτογραφίας, εικονογραφίας και απεικόνισης.
Οι γραφίστες δημιουργούν και συνδυάζουν σύμβολα, εικόνες και κείμενο για να σχηματίσουν οπτικές αναπαραστάσεις ιδεών και μηνυμάτων.

Χρησιμοποιούν τεχνικές τυπογραφίας, εικαστικών τεχνών και διαμόρφωσης σελίδων για τη δημιουργία οπτικών συνθέσεων. Οι κοινές εφαρμογές γραφικού σχεδιασμού περιλαμβάνουν το εταιρικό σχέδιο (λογότυπα και επωνυμίες), το έντυπο σχέδιο (έντυπα, περιοδικά, εφημερίδες και βιβλία), ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, ο σχεδιασμός για social media marketing (banner και post για fb / Instagram), η συσκευασία προϊόντων και η εξωτερικού χώρου σήμανση (πινακίδες κτλ).

Πώς δουλεύουμε;

Μας αρέσει να εργαζόμαστε χέρι-χέρι με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι το έργο είναι επιτυχημένο.Θα είμαστε εκεί για σας κάθε βήμα του τρόπου παροχής καθοδήγησης, υποστήριξης και διαβεβαίωσης.


1. Δημιουργούμε μια σύντομη περιγραφή (brief) πριν αρχίσουμε να εργαζόμαστε στην παραγωγή ιδεών, πρέπει να κατανοήσουμε τους στόχους της επιχείρησης. Πρέπει να καταλάβουμε ποιος είναι η επιχείρηση, τι κάνουν, ποιος είναι ο ανταγωνισμός τους και ποιο κοινό θα στοχεύσουν.
Για να γνωρίσουμε αυτές τις πληροφορίες, πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις.

2. Κάνουμε Έρευνα

3 Δημιουργία & Σχεδίαση ιδεών (Xρήση γραμματοσειρών)

4. Παρουσίαση & Τροποποιήσεις. Παρουσιάζουμε  το σχέδιο στους πελάτες 

5. Ενσωματώνουμε τις αλλαγές που συνιστώνται από τους πελάτες στο τελικό σχέδιο

6. Δημιουργία τελικών σχεδίων. Ελέγχουμε τα σχέδια για σφάλματα πριν την εκτύπωση ή τη δημοσίευση.

Με περισσότερη από μια δεκαπενταετία εμπειρίας, διαμορφώνουμε το εμπορικό σήμα σας για τις ανάγκες του σήμερα και το όραμα του αύριο.

Είναι μια ζούγκλα εκεί έξω, και για κάθε επιχείρηση μεγάλη ή μικρή, το μόνο πράγμα που μπορεί να σας διακρίνει από τους ανταγωνιστές σας είναι η εικόνα σας. Ο καλός, κατάλληλος σχεδιασμός είναι μια αναγκαιότητα. Οι πρώτες εντυπώσεις μετράνε, οι λανθασμένες εμφανίσεις διαρκούν και η μάρκα σας έχει πρωταρχικό ρόλο στην εκπροσώπηση της εταιρείας σας. Σχεδιάζουμε εντυπωσιακές, αξέχαστες οπτικές ταυτότητες με αποτελεσματικότητα που κάνουν τις πρώτες εντυπώσεις τελευταίες. 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ
ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Υπηρεσίες Γραφιστικής

Εταιρική Ταυτότητα - Βranding

Branding, από τον ορισμό του λεξικού, είναι η διαδικασία χρήσης μιας λέξης ή εικόνας για τον προσδιορισμό μιας εταιρείας ή των προϊόντων της.

Σήμερα όμως, η επωνυμία είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα γραφικό στοιχείο: είναι ένας τρόπος αναγνώρισης της επιχείρησής σας, διαχωρίζοντας τους ανταγωνιστές σας και βοηθώντας τους καταναλωτές σας να θυμούνται το προϊόν σας. Αφορά την όλη εμπειρία των πελατών: το λογότυπό σας, τον ιστότοπό σας, τις εμπειρίες σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχεδιασμός για Social-Media

Σε έναν ολοένα και περισσότερο ψηφιακό κόσμο, είναι απαραίτητη μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία.

Προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού που θα ενισχύσουν την επωνυμία σας και θα σας ξεχωρίσουν από τους ανταγωνιστές σας.

Σχεδιασμός για Ιστοσελίδες

Αφήστε τον σχεδιασμό μας να σας εκπλήξει με κομψά, μοντέρνα σχέδια για να δώσετε στο προϊόν σας μια εντυπωσιακή χροιά.

Σε ένα σωστό & λειτουργικό σχεδιασμό ιστοσελίδας προσθέτουμε την γραφιστική επιμέλεια για να δώσουμε στο έργο σας ολοκληρωτική επιτυχία!

Σχεδιασμός εντύπων / συσκευασιών

Ο επαγγελματικός σχεδιασμός εντύπων γίνεται αναγκαίος όταν ο κύριος στόχος του είναι χρηστικός – ενημερωτικός όπως: στη δημιουργία του menu ενός εστιατορίου, το σχεδιασμό ντοσιέ/ folder πληροφοριών ενός ξενοδοχείου, τη γνωστοποίηση μιας κοινωνικής εκδήλωσης (σχεδιασμός προσκλητηρίων γάμου, βάπτισης, δεξιώσεων κ.λπ.), το σχεδιασμό εταιρικού καταλόγου, σχεδιασμό συσκευασιών προϊόντων (packaging) κ.α.

Με τον ποιοτικό σχεδιασμό που σας προσφέρουμε μπορείτε να ολοκληρώσετε αποτελεσματικά την στρατηγική της προβολής της επιχείρησής σας.