Κατασκευή Ιστοσελίδας

Γιατί χρειάζομαι κατασκευή ιστοσελίδας;

Η ιστοσελίδα αποτελεί την online βιτρίνα σας και σας βοηθάει να σας βρίσκουν νέοι πελάτες. Δείχνετε ποιοι είστε, τι κάνετε, γιατί ξεχωρίζετε, πως δουλεύετε. Εφόσον τη στήσετε σωστά, θα εμφανίζεστε από τους πρώτους στη Google και θα έχετε συνεχώς νέους επισκέπτες άρα και κέρδη!

Από την πείρα μας, έχουμε δει “μικρούς” πελάτες μας, να ξεπερνούν “μεγάλους” ανταγωνιστές τους (εταιρίες με σαφώς μεγαλύτερο budget) επειδή έκαναν την κατασκευή ιστοσελίδας τους με πιο επαγγελματικό τρόπο. (H Google εξάλλου δεν κοιτάει τα οικονομικά σας στοιχεία για να αποφασίσει αν θα σας βγάλει πρώτους!). Δες δείγματα.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Στις μέρες μας 9/10 ανθρώπους αναζητεί στο  ίντερνετ πριν αγοράσει κάτι. Για το λόγο αυτό όλο και περισσότερες επιχειρήσεις φροντίζουν σοβαρά την παρουσία τους στο ίντερνετ.

Όσο πιο ενημερωμένη, εύχρηστη & γρήγορη είναι μια ιστοσελίδα τόσο πιο πιθανό είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη και να τον πείσει να αγοράσει από εσάς.

Στη Net Art αναλαμβάνουμε να σας στήσουμε με επαγγελματικό τρόπο την ιστοσελίδα σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για την κατασκευή, τη γραφιστική επιμέλεια, την προώθηση και τη διαφήμιση της ιστοσελίδας σας!

Γιατί εμάς;!!

Πώς δουλεύουμε

Οικονομική Προσφορά

Σας στέλνουμε μια οικονομική προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας ή όποιας άλλης υπηρεσίας επιθυμείτε.

Συνάντηση γνωριμίας

Πραγματοποιούμε μία συνάντηση γνωριμίας. Συζητάμε, ακούμε τις απαιτήσεις σας & λύνουμε τυχόν απορίες σας. (Δια ζώσης ή online)

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Μόλις μας στείλετε το υλικό σας και αναλαμβάνουμε να το ανεβάσουμε και να σας δείξουμε τα πρώτα δείγματα της νέας ιστοσελίδας σας.

Βελτιώσεις - Αλλαγές

Μας προτείνετε τυχόν αλλαγές ή βελτιώσεις που επιθυμείτε.

Ολοκλήρωση

Ολοκληρώνουμε το αρχικό στήσιμο του eshop και σας εκπαιδεύουμε να το ενημερώνετε εύκολα.

Υποστήριξη

Για κάθε απορία σας είμαστε δίπλα σας! Το έμπειρο προσωπικό μας θα αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία σας.

κατασκευή ιστοσελίδας
Κατασκευή Ιστοσελίδας Θεσσαλονίκη

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τη διαδικασία και το κόστος κατασκευής της δικής σας ιστοσελίδας ή δείτε ενδεικτικά έργα μας.