Διαφήμιση στο Ίντερνετ

Διαφήμιση στο ίντερνετ Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση στο ίντερνετ – Αξίζει να τη δοκιμάσετε;

Η διαφήμιση στο internet γίνεται όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Οι online διαφημίσεις είναι φθηνότερες από τις έντυπες διαφημίσεις και έχουνε περισσότερη απήχηση καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες ψάχνουν μέσα από το ίντερνετ αυτό που τους ενδιαφέρει.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες στο ίντερνετ, είναι ιδιαίτερα οικονομικές και αποτελεσματικές, όταν σχεδιάζονται από έμπειρους επαγγελματίες. Ξεκινώντας από την κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας ή σελίδας Facebook υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφημιστείτε, να κάνετε γνωστή την επιχείρισή σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Διαφήμιση Google Θεσσαλονίκη

4 τρόποι οικονομικής διαφήμισης στο ίντερνετ

1. Διαφήμιση στη Google

Η Google αποτελεί με διαφορά το Νο1 τρόπο αναζήτησης στο ίντερνετ (το  90,2% των online αναζητήσεων). Με τις διαφημίσεις στη Google μπορείτε να βγείτε άμεσα στις 3 πρώτες θέσεις και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας αρκεί να στηθούν σωστά και στοχευμένα από επαγγελματίες. Το μεγάλο θετικό των διαφημίσεων μέσω Google είναι ότι είναι 100% στοχευμένες. Εμφανίζουμε τις διαφημίσεις μόνο όταν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο οι πιθανοί πελάτες μας και έτσι δεν παίρνουμε απλώς κλικς αλλά στοχευμένα κλικς που μπορεί να οδηγήσουνε σε αγορές!

2. Διαφήμιση στο facebook

Οι διαφημίσεις στο facebook είναι επίσης μια καλή και οικονομική λύση διαφήμισης. Μπορούν να σχεδιαστούν στοχευμένα ώστε να απευθύνονται σε άτομα συγκεκριμένης περιοχής, φύλου, ενδιαφέροντος ώστε να είναι πιο αποτελεσματικές. Επίσης η επαγγελματική γραφιστική σχεδίασή τους μπορεί να ελκύσει περισσότερους πελάτες καθώς θα τους πείσει ότι πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Για τους λόγους αυτούς αν και πολλοί συνήθως προσπαθούν μόνοι τους να κάνουν διαφήμιση καλό θα ήταν να συμβουλεύονταν τους ειδικούς. Επίσης, μια πολύ πετυχημένη πρακτική είναι οι διαγωνισμοί μέσω facebook όπου οι ακόλουθοι της σελίδας, σας κάνουν γνωστούς σε περισσότερο κοινό με ανταμοιβή κάποιο δώρο που τους προσφέρετε.

3. Διαφημιστικά Banners σε δημοφιλείς ιστοσελίδες

Η τοποθέτηση banners (εικόνες που έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες και παρουσιάζουν μια εταιρία ή τα προϊόντα της) σε ιστοσελίδες που έχουνε μεγάλη επισκεψιμότητα αποτελεί επίσης μια πολύ αποδοτική πρακτική online διαφήμισης. Η Google πρωτοστατεί σ’ αυτό τον τομέα προσφέροντας επιλογές να τοποθετήσουμε banners μόνο σε σχετικές ιστοσελίδες. Το καταπληκτικό είναι πως όσες φορές και αν εμφανιστούν τα banners μας σε μια σελίδα ΔΕΝ χρεωνόμαστε. Χρεώνονται μόνο τα κλικ που θα γίνουν πάνω σε ένα banner. Αυτό έχει το θετικό ότι γίνεστε γνωστοί στο ευρύ κοινό χωρίς να χρεώνεστε πάντα! Είναι σημαντικό τα banners να έχουνε σχεδιαστεί από επαγγελματίες ώστε να δείχνουν μια σοβαρή εικόνα προς τους υποψήφιους πελάτες σας.

Διαφήμιση Google στη Θεσσαλονίκη - Δείγμα

Χρειάζεται προσοχή στη σωστή επιλογή των site που θα επιλέξετε να βάλετε banners γιατί καθημερινά οι χρήστες του διαδικτύου βομβαρδίζονται από διαφημίσεις. Για να έχει αποτέλεσμα η δική σας, σημαντικό είναι να την αναθέσετε σε μια αξιόπιστη εταιρία, που εκτός από τα site που θα σας προτείνει, να σας προτείνει και τα κατάλληλα banners. Άλλα banners θεωρούνται ελκυστικά από τους άνδρες και άλλα από τις γυναίκες. Άλλα από τους νέους και άλλα από τους μεγαλύτερους σε ηλικία. Ανάλογα με το κοινό που απευθύνεστε θα πρέπει να στηθούν κατάλληλου είδους μπάνερς ώστε να είναι αποτελεσματικά. Όταν το μπάνερ σχεδιαστεί με κατάλληλα χρώματα, στοίχιση και διαφημιστικές ατάκες θα σας κοστίσει οικονομικά και θα φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα!

4. Προώθηση S.E.O. – Βγείτε στην 1η σελίδα της Google

Η προώθηση ιστοσελίδων S.E.O. αποτελεί τη βασικότερη κίνηση που κάνουν οι επιχειρήσεις που θέλουνε να ξεχωρίζουν στον τομέα τους και να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό. Προώθηση ιστοσελίδας σημαίνει να στήσουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς μια ιστοσελίδα με περιεχόμενο και λέξεις κλειδιά ώστε να βγει από τις πρώτες στη Google.
Στη NetArt έχουμε πλήθος πετυχημένων προωθήσεων ιστοσελίδων που μπορείτε να δείτε από προηγούμενούς μας πελάτες.
Με την προώθηση μια σελίδας αυξάνουμε τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας και τους πιθανούς πελάτες. Είναι σωστή πρακτική για τις εταιρίες να επενδύουν ταυτόχρονα στην προώθηση της σελίδας τους μαζί με τις διαφημίσεις σε Google ή Facebook.
 

Συμπεράσματα για τις διαφημίσεις στο ίντερνετ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφημιστείτε στο ίντερνετ. Κάθε τρόπος έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Η σωστή λύση είναι να εμπειστευτείτε μια εξειδικευμένη διαφημιστική εταιρία που έχει πολυετή πείρα από διαφημίσεις σε διάφορους τομείς και επιχειρήσεις. Έτσι θα πετύχετε χαμηλότερο κόστος διαφήμισης και σωστή στόχευση που θα φέρει περισσότερους πελάτες. Μη ξεχνάτε όμως πως η Νο1 διαφήμισή σας στο ίντερνετ είναι η ίδια η επαγγελματική σας ιστοσελίδα. Οπότε η καλύτερη λύση είναι να εμπιστευτείτε μια εταιρία που θα σας στήσει ή θα σας ανασχεδιάσει την επαγγελματική σας ιστοσελίδα και παράλληλα θα έχει τη γνώση να σας προτείνει αποδοτικούς τρόπους διαφήμισης.

Περιεχόμενα Σελίδας