Διαφήμιση στο Ίντερνετ

Η διαφήμιση στο ίντερνετ είναι αναμφισβήτητα η #1 λύση για να αποκτήσετε νέους πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας! Όμως συμφέρει ΠΑΝΤΑ;  Ασφαλώς και ΟΧΙ !!! Αρχικά, χρειάζεται να έχετε επαγγελματική κατασκευή του site ή του eshop σας. Στη συνέχεια χρειάζεται να διαφημιστείτε στοχευμένα και να μετράτε τα αποτελέσματα.

 

Στη NetArt έχουμε 20+ έτη εμπειρίας και 300+ πετυχημένα έργα κατασκευής ιστοσελίδων, διαφήμισης & γραφιστικής. Εμπιστευτείτε μας!

6 TOP ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

1. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ GOOGLE

Διαφήμιση Google Θεσσαλονίκη Κόστος
Διαφήμιση στο ίντερνετ μεσω Google

Το 90-95% των χρηστών αναζητεί αυτό που ψάχνει μέσω Google!!! Με τις διαφημίσεις Google βγαίνετε άμεσα στα 3 πρώτα αποτελέσματα αναζήτησης για λέξεις κλειδιά σχετικές με το αντικείμενό σας. Όμως χρειάζεται σωστή στρατηγική καθώς κάθε κλικ κοστίζει περίπου 0,30€. Στη netart στήνουμε πετυχημένες διαφημίσεις Google ώστε με το ελάχιστο κόστος να έχετε πολλά κέρδη!

2. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ FACEBOOK

Διαφήμιση στο Facebook
Διαφήμιση στο ίντερνετ μεσω Facebook

Οι διαφημίσεις Facebook είναι πιο “επιθετικές“! Εμφανίζονται τη στιγμή που κάποιος “χαζεύει” στο facebook του και ΔΕΝ ψάχνει κάτι σχετικό με το αντικείμενό σας.  Παρ’ όλα αυτά είναι στοχευμένες: Απευθύνονται σε άτομα συγκεκριμένης περιοχής, φύλου, ενδιαφέροντος. Με τον κατάλληλο κώδικα (facebook pixel) μπορούμε να ελέγξουμε τις μετατροπές, δηλαδή τις πωλήσεις που μας έφεραν. Εσείς ακόμα πετάτε άσκοπα τα χρήματά σας σε διαφήμιση;

3. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ INSTAGRAM

Διαφήμιση στο Ίντερνετ μέσω Instagram
Διαφήμιση στο ίντερνετ μεσω Instagram

Οι διαφημίσεις Instagram μοιάζουν με αυτές του Facebook. Είναι εξάλλου από την ίδια εταιρία και τρέχουν με τον ίδιο τρόπο. Η μεγάλη διαφορά είναι πως το Instagram κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο στις νεαρές ηλικίες. Οι διαφημίσεις Instagram είναι “επιθετικές” μα στοχευμένες και μπορούν με ένα κλικ να οδηγήσουν στο eshop σας για άμεση αγορά.

4. ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ - SEO

Προωθηση Ιστοσελιδων Θεσσαλονικη
Διαφήμιση στο ίντερνετ με SEO

Το ξέρετε ότι μπορεί να είστε από τους 1ους στη Google χωρίς να πληρώνετε συνέχεια για διαφήμιση; Ε, αυτό είναι η “προώθηση ιστοσελίδων”. Πώς επιτυγχάνεται; Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό μας άρθρο:

Θέλετε αποδείξεις; Δείτε δείγμα πελατών μας που είναι “ψηλά” στη Google. Από τους πρώτους χωρίς διαφήμιση!!!

5. REMARKETING - ΚΥΝΗΓΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

Διαφήμιση στο Ίντερνετ Remarketing
Διαφήμιση στο ίντερνετ με Remarketing

Μπαίνετε σε μια σελίδα που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια, καθώς περιηγήστε στο ίντερνετ, βλέπετε συνεχώς διαφημίσεις από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα! Αυτό είναι το remarketing ή αλλιώς το “επαναληπτικό μάρκετινγκ”. Οι διαφημίσεις αυτές τρέχουν μέσω Google και εμφανίζονται σε ιστοσελίδες υψηλής επισκεψιμότητας (ειδήσεις, αθλητικά, μόδα κλπ).

ΘΕΤΙΚΑ:

– Χτίζετε το “brand name” σας
– Οι υποψήφιοι πελάτες θεωρούν ότι είστε παντού!

– Στοχέυετε μόνο πελάτες που ήδη έχουνε μπει στο site σας
– Χρεώνεστε ΜΟΝΟ για τα κλικ κι όχι για τις εμφανίσεις των διαφημίσεων (σε αντίθεση με το Facebook που χρεώνει τις προβολές)

6. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ SKROUTZ, BESTPRICE

Διαφήμιση στο Ίντερνετ Skroutz
Διαφήμιση στο ίντερνετ με Skroutz

Εφόσον έχετε δημιουργήσει eshop για τα προϊόντα σας μπορείτε εύκολα να το συνδέσετε με μία από τις δημοφιλείς πλατφόρμες στην Ελλάδα. Υπάρχουν αρκετές για να δοκιμάσετε: Skroutz, Bestprice, Glami, Public κλπ. Το μεγάλο θετικό αυτής της επιλογής είναι ότι δίνουν καταξίωση στο eshop σας. Θεωρείται μεγάλο προτέρημα για ένα eshop το να έχει παρουσία στις δημοφιλείς αυτές πλατφόρμες.

 

Αξίζει να τις δοκιμάσετε γιατί το κόστος τους ίσως είναι οικονομικότερο από τις άλλες μεθόδους.

ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που θα χρειαστεί να υπολογίσετε: Τι προϊόντα/υπηρεσίες παρέχετε;  Σε τι κοινό απευθύνεστε;  Έχετε ιστοσελίδα ή eshop; Τι χρήματα διαθέτετε; Θέλετε άμεσα αποτελέσματα ή έχετε μακροπρόθεσμούς στόχους; 

Διαφήμιση στο Ίντερνετ με μέτρηση αποτελεσμάτων
Διαφήμιση στο Ίντερνετ με μέτρηση αποτελεσμάτων

ΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ 2 ΒΗΜΑΤΑ:

 

1. Μέτρηση αποτελεσμάτων

Παρακολουθούμε τις μετατροπές και όχι απλά τα κλικ που φέρνει μια διαφήμιση! Από όσους έκαναν κλικ, πόσοι τελικά όντως αγόρασαν;

 

2. Σύγκριση Τρόπων Διαφήμισης
Σας παρουσιάζουμε πλάνο σύγκρισης μεταξύ των κερδών που σας έφερε ο κάθε τρόπος. Έτσι γνωρίζετε και αποφασίζετε πως θα επενδύσετε πιο παραγωγικά στη συνέχεια!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η σωστή λύση είναι να εμπιστευτείτε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που έχει πολυετή πείρα από διαφημίσεις σε διάφορους τομείς και επιχειρήσεις. Έτσι θα πετύχετε μια σωστή παρουσία στο ίντερνετ με αποτέλεσμα: α) χαμηλότερο κόστος διαφήμισης, β)  σωστή στόχευση και γ) περισσότερα κέρδη.