ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ & ESHOP ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τι είναι η φιλοξενία ιστοσελίδας (Web Hosting)

Με λίγα λόγια, η φιλοξενία ιστοσελίδας ή eshop (web hosting) είναι η διαδικασία ενοικίασης ή αγοράς χώρου για τη στέγαση ενός ιστότοπου στον Παγκόσμιο Ιστό. Το περιεχόμενο του ιστότοπου όπως HTML, CSS και εικόνες πρέπει να στεγάζονται σε διακομιστή (server) για να είναι ορατό στο διαδίκτυο.

Τι ακριβώς είναι ένας διακομιστής;

Ο διακομιστής είναι ένας υπολογιστής που συνδέει άλλους χρήστες Ιστού στον ιστότοπό σας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Γιατί χρειάζομαι Φιλοξενία Ιστοσελίδας ή eshop;

Εάν σχεδιάζετε να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία, η αξιόπιστη φιλοξενία είναι απαραίτητη. Η επιλογή του σωστού προγράμματος φιλοξενίας θα σημαίνει ο ιστότοπός σας να φορτώνει γρήγορα και αξιόπιστα για τους επισκέπτες σας. Σκεφτείτε πόσες επιχειρήσεις αυτές τις μέρες λειτουργούν κυρίως στο διαδίκτυο. Οι πωλήσεις και οι πελάτες προέρχονται από τον ιστότοπό σας. Εάν κάποιος μπει στην ιστοσελίδα ή ένα eshop σας και υπάρχει πρόβλημα — αργεί πολύ να φορτωθεί ή δεν εμφανίζεται καθόλου — οι πιθανοί πελάτες δεν θα περιμένουν.

Εάν είστε νέοι στη διαχείριση ενός ιστότοπου, η φιλοξενία ιστοσελίδας  μπορεί να είναι ένα αινιγματικό θέμα. Για αυτό εμπιστευτείτε τους ειδικούς με την ασφαλή και αξιόπιστη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας!

Τι προσφέρει η Φιλοξενία ιστοσελίδας και eshop στην Netart;

Προδιαγραφές Διακομιστή (Server)

Φιλοξενία ιστοσελίδας eshop θεσσαλονίκη