Στη «Net Art» διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό  τόσο για την κατασκευή ιστοσελίδων – eshop, όσο και για την προώθηση – διαφήμισή τους.  Παρέχουμε υπηρεσίες προγραμματισμού, social media, μάρκετινγκ, γραφιστικής & διαφημίσεων.  Προσφέρουμε δηλαδή ολοκληρωμένες λύσεις και σας βοηθάμε να ξεχωρίσετε στον κόσμο του ίντερνετ.

Το δυνατότερο ίσως σημείο μας είναι ότι ενδιαφερόμαστε για την προσωπική επιτυχία σας! Θέλουμε ο κάθε πελάτης που συνεργαζόμαστε να επιτύχει και να έχει μακροχόνιο κέρδος από τη συνεργασία μας. Προς αυτό τον σκοπό, προτείνουμε ιδέες-τρόπους για να βελτιωθεί η online βιτρίνα σας και σας εκπαιδεύουμε συστηματικά. Πραγματοποιούμε από κοντά μαθήματα εκπαίδευσης ή παραδίδουμε βιντεομαθήματα ειδικά σχεδιασμένα για εσας! Με απλά λόγια, στη Net Art, φροντίζουμε όχι μόνο να σας βάλουμε στον κόσμο του ίντερενετ αλλά και να σας εξοικιώσουμε μ’ αυτόν. Μετά από πολυετή πείρα, έχουμε διαπιστώσει πως πετυχημένος για εμάς πελάτης είναι εκείνος που γνωρίζει να χειρίζεται τα βασικά του ίντερνετ και εμπιστεύεται για τα δυσκολότερα μια εταιρία πληροφορικής όπως η Net Art.  Έτσι μειώνετε το κόστος και ξεπερνάτε τον ανταγωνισμό!

Ένα άλλο θετικό μας είναι πως επιλέγουμε το #1 εργαλείο παγκοσμίως, το WordPress για την κατασκευή ιστοσελίδας ή ηλεκτρονικού καταστήματος. Σύμφωνα με επίσημες μελέτες, με το WordPress κατασκευάζονται το 54% των ιστοσελίδων παγκοσμίως! Επιλέγουμε οπότε το #1 εργαλείο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε την καλύτερη λύση για ό,τι χρειαστεί να σας φτιάξουμε. π.χ. Θέλετε ένα site που να είναι στις πρώτες θέσεις της Google;. Θα χρειαστείτε ένα εργαλείο S.E.O. που να σας συμβουλεύσει πως να βάλετε τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Με το wordpress σας εγκαθιστούμε τα αποδοτικότερα στον κόσμο εργαλεία για να το πετύχετε αυτό!! Αφού υπάρχει η λύση να στήσετε κάτι στο wordrpess, που είναι Νο1, γιατί να επιλέξετε κάποιο λιγότερο δημοφιλές για την ιστοσελίδα/eshop σας; Το WordPress ΔΕΝ κοστίζει περισσότερο από τα υπόλοιπα εργαλεία και δίνει το μεγάλο προβάδισμα ότι έχει τις περισσότερες δυνατότητες. Για όποια ανάγκη έχει η επιχείρισή σας στο wordpress υπάρχει το κατάλληλο εργαλείο που να την ικανοποιεί. Αν λοιπόν, σκέφτεστε σε ποια εταιρία να εμπιστευτείτε το site/eshop σας τότε 100% θα πρέπει να βρείτε μία που να δουλεύει με το WordPress.

Τέλος, και εξίσου σημαντικό, είναι πως διατηρούμε χαμηλό κόστος υπηρεσιών.  Φροντίζουμε δηλαδή να σας προτείνουμε λύσεις αποδοτικές και το κατά δυνατόν οικονομικές. Στόχος μας είναι να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι και σε κάθε περίπτωση να δείτε τη επένδυσή σας να πάει αποδίδει!

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.
Οι υπεύθυνοι της Net Art,
Πολύκαρπος & Γιώργος