ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαφημιση Google Αds Θεσσαλονικη

Πάνω απο το 90% των χρηστών αναζητάει αυτό που ψάχνει μέσω της GOOGLE! Οι  Διαφημίσεις Google (Google Ads)  είναι ο καλύτερος τρόπος ώστε η επιχείρηση σας να βγει άμεσα στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.Με σωστή στρατηγική δημιουργείτε επιτυχημένες διαφημίσεις με μικρό budget. Για παράδειγμα, με 100€ μπορείτε να προσελκύσετε 300-400 κλικ από σχετικούς πελάτες.

Στη NetArt έχουμε 20+ έτη εμπειρίας και 300+ πετυχημένα έργα. Εμπιστευτείτε μας!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE: 4 ΤΟΠ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ GOOGLE ADS ;

Διαφημισεις Google Θεσσαλονικη
Διαφημισεις Google Θεσσαλονικη

Επιλέγετε κάποιους όρους αναζήτησης , δηλαδή λέξεις – κλειδιά  (τα λεγόμενα keywords) που έχουν σχέση με την επιχείρησή σας καθώς και το μέγιστο ποσό που θέλετε να πληρώσετε όταν κάποιος κάνει κλικ στην διαφήμιση σας. Να θυμάστε όσο πιο συναφή διαφήμιση Google Ads έχετε με την σελίδα προορισμού σας( landing page) τόσο πιο ψηλά θα βρεθείτε στις αναζητήσεις.

2. ΤΙ ΤΥΠΟΙ GOOGLE ADS ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;

Google Ads Video Ads
Google Ads με Video

 Οι διαφημίσεις Google (Google Ads) εμφανίζονται σε 3 βασικές μορφές: με κείμενο, με εικόνα και με βίντεο. 

  • Google Ads με κείμενο: Εμφανίζονται στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google , όταν κάποιος αναζητάει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία συναφές με αυτό που προσφέρετε. 
  • Google Ads με εικόνα: Εμφανίζονται είτε στις μηχανές αναζήτησης είτε σε ιστοσελίδες και εφαρμογές και επισκέπτεται ο πελάτης.
  • Google Ads με βίντεο: Οι διαφημίσεις 5-30 δευτερολέπτων που εμφανίζονται πριν ή κατά την διάρκεια του περιεχομένου σας στο Youtube.

3. ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ

Διαφήμιση Google Κόστος
Διάλεξε το budget σου

Το Google Ads σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε  το budget που θα διαθέσετε για την διαφήμιση σας.  Μπορείτε να επιλέξετε εσείς το ποσό που θα δαπανήσετε ανά ημέρα ή μήνα. Αυτό βέβαια καθορίζεται και από τον ανταγωνισμό που έχει η λέξη-κλειδί. Για μια λέξη-κλειδί με μικρό ανταγωνισμό μπορείτε να δώσετε 0,05-0,30€ ενώ μπορεί να φτάσει έως το 1€. Ποιό είναι το καλύτερο; Πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλίκ στην διαφήμισή σας. Διαφορετικά δεν χρεώνεστε καθόλου!

4. ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ;

Google Ads Πλεονεκτηματα Οφελη
Δες άμεσα αποτελέσματα

Με τις διαφημίσεις Google αποκτάτε άμεσα νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Επίσης θα δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται αλλά θα βελτιώσετε και την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας.  ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!! Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση της καμπάνιας σας όπως και του ανταγωνισμού σας.

ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Το Google Ads προσφέρει ειδικά εργαλεία με τα οποία μπορείτε να μετρήσετε την απόδοση της διαφήμισης σας. Έτσι σας δίνετε η δυνατότητα, αναλύοντας τα δεδομένα σας να βελτιστοποιήσετε την στρατηγική σας ώστε να γίνεστε συνεχώς καλύτεροι.

TIPS ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ GOOGLE ADS

Η επιτυχία μιας διαφήμισης εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες, όπως:

  •  Ορισμό εξ αρχής στόχων
  • Αναζήτηση ιδανικών λέξεων κλειδιών
  • Budget καμπάνιας /διαφήμισης
  • Ποιότητα περιεχομένου της ιστοσελίδας σας
  • Ανταγωνισμό
Διαφήμιση Google Θεσσαλονίκη Google Analytics
Διαφημισεις Google Θεσσαλονικη - Μέτρηση Αποτελεσμάτων

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Τα Google Ads είναι μια εξαιρετική επιλογή για διαφήμιση στο διαδίκτυο. Το σημαντικότερο για να πετύχει  είναι η σωστή στρατηγική. Για να το πετύχετε αυτό η λύση είναι να εμπιστευτείτε ανθρώπους  με  πολυετή πείρα στην διαφήμιση.  Έτσι το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει ακόμα και τις προσδοκίες σας! Εμπιστευτείτε μας!

Περιεχόμενα Σελίδας

Σου άρεσε αυτό που διάβασες;

Αξιολόγησέ το!

0/50 ratings

Kάνε like!

Kοινοποίησέ το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email