Κατασκευή Eshop

Κατασκευή eshop - Αξίζει να το δοκιμάσω;

Η κατασκευή eshop αποτελεί τον πλέον αποδοτικό τρόπο να αυξήσετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας αρκεί να εμπιστευτείτε τους ειδικούς. Στη NetArt στήνουμε εύχρηστα eshop με επαγγελματική εμφάνιση. Έτσι ο πελάτης βλέπει κάτι σοβαρό, σας εμπιστεύεται, βρίσκει το προϊόν που τον ενδιαφέρει και προχωράει στην αγορά.
 
Βασική προϋποθεση είναι να υπάρχει σωστή συνεργασία στο ανέβασμα των προϊόντων. Με τη βοήθειά σας, ανεβάζουμε εύκολα και μαζικά τα προϊόντα σας και δημιουργούμε φίλτρα, επιλογές δηλαδή, που βοηθούν τον πελάτη να βρει το κατάλληλο προϊον. Το eshop είναι κάτι που έχει κόπο αλλά έχει και αποτέλεσμα. Θέλει ανθρώπους με μεράκι στη δουλειά τους και όραμα. Στη NetArt έχουμε πελάτες που χωρίς τη βοήθεια του φυσικού τους καταστήματος (μικρό κατάστημα, όχι σε κεντρικό δρόμο) πετυχάν μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις τους λόγω του ηλεκτρονικού καταστήματος!
 

Για περισσότερες λεπτομέρειες κλείστε μια δωρεάν συνάντηση ενημέρωσης μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε!

Πακέτο Κατασκευής Eshop με 100% επιτυχία!

Στη NetArt φροντίζουμε για κάθε πελάτη μας ξεχωριστά. Μαζί με την κατασκευή eshop προτείνουμε στους πελάτες μας ιδέες μάρκετινγκ, διαφήμισης & προώθησης και τις παρέχουμε σε οικονομικό πακέτο. Τέτοιες κινήσεις είναι:

  • προσφορές στο προϊόντα
  • εκπτωτικά κουπόνια
  • newsletters – ενημερωτικά emails
  • αξιολογήσεις πελατών – πώς να τις αυξήσετε
  • προσφορές στο καλάθι αγορών

Φροντίζουμε δηλαδή παράλληλα με την κατασκευή του eshop να είστε σε θέση να το ενημερώνετε χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε κάποιο άτομο για κάθε αλλαγή. Έτσι, με τις κατάλληλες οδηγίες μας και εφόσον έχετε την απαραίτητη τεχνογνωσία, πετυχένουμε μαζί ένα σύγχρονο & ανταγωνιστικό eshop που συνεχώς εξελίσσεται!

 

Γιατί εμάς;!!

Αυξήστε τα κέρδη σας στο διαδίκτυο

Αυξήστε τα κέρδη σας με ηλεκτρονικές πωλήσεις στο διαδίκτυο

Μην αφήνετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στην αφάνεια. Εκτατομμύρια χρήστες αναζητούν από το ίντερνετ για κάτι που ψάχνουν. Στήστε επαγγελματικά την online βιτρίνα σας και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό. Όσο πιο έγκαιρα εργαστείτε τόσο πιο άμεσα θα ξεχωρίσετε!

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Συνάντηση γνωριμίας

Πραγματοποιούμε μία συνάντηση γνωριμίας. Συζητάμε, ακούμε τις απαιτήσεις σας & λύνουμε τυχόν απορίες σας. (Για το νομό Θεσσαλονίκης οι συναντήσεις είναι από κοντά αλλιώς online).

Οικονομική Προσφορά

Σας στέλνουμε μια οικονομική προσφορά κατασκευής ιστοσελίδας ή όποιας άλλης υπηρεσίας επιθυμείτε.

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Μόλις μας στείλετε το σχετικό με το αντικείμενό σας υλικό (φωτογραφίες, κείμενο) αναλαμβάνουμε να το ανεβάσουμε και να σας δείξουμε τα πρώτα δείγματα της νέας ιστοσελίδας σας.

Βελτιώσεις - Αλλαγές

Μας προτείνετε τυχόν αλλαγές ή βελτιώσεις που επιθυμείτε.

Ολοκλήρωση Ιστοσελίδας

Ολοκληρώνουμε το αρχικό στήσιμο της ιστοσελίδας. Σας δίνουμε πρόσβαση και σας εκπαιδεύουμε πώς να ενημερώνετε εύκολα την ιστοσελίδα σας.

Υποστήριξη

Για κάθε απορία σας είμαστε δίπλα σας! Το έμπειρο προσωπικό μας θα αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία σας.

ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στη NetArt έχουμε περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή eshop με περισσότερα από 300 πετυχημένα έργα συνολικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τη διαδικασία και το κόστος κατασκευής του δικού σας eshop για ΑμεΑ ή δείτε ενδεικτικά έργα μας.

Περιεχόμενα Σελίδας

Σου άρεσε αυτό που διάβασες;

Αξιολόγησέ το!

5/55 ratings
You find this post Καλό

Kάνε like!

Kοινοποίησέ το!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email