Κατασκευή Eshop με Επιδότηση 100% για έως 5000€

kataskevi-eshop-epidotisi-espa-thessaloniki
Κατασκευή Eshop ΔΩΡΕΑΝ με Επιδοτηση ΕΣΠΑ

Προκηρύχθηκε πρόγραμμα επιδότησης 100% για την κατασκευή eshop της δικής σας επιχείρησης. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα αξίας έως 5000€ μέσω ΕΣΠΑ και να γίνετε οι #1 από τις 16.000 επιχειρήσεις που θα αναβαθμιστούν!

Εάν επιθυμείτε επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας ή eshop,στη NetArt έχουμε 20+ έτη εμπειρίας και 300+ πετυχημένα έργα κατασκευής ιστοσελίδων, διαφήμισης & γραφιστικής. Εμπιστευτείτε μας!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ

Ιστοσελιδα για αμεα wcag2 πιστοποιηση πελατη μας
Δείγμα απο δουλειά μας - Ιστοσελίδες ΕΣΠΑ
 1. Στήνουμε την ιστοσελίδα ή το eshop σας σε wordpress σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για την συμμετοχή σας στο επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
 2. Κάνουμε τις απαραίτητες βελτιστοποιήσεις ώστε να έχετε γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης ( < 3sec).
 3. Φροντίζουμε να έχει σωστή εμφάνιση σε όλες τις συσκευές (υπολογιστή, τάμπλετ, κινητό) και να λειτουργεί σε 2 γλώσσες.

 4. Δίνουμε γραπτή βεβαίωση συμμόρφωσης  με τις προδιαγραφές  Αμεα (WCAG)​.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να έχει το δικαίωμα μια επιχείρηση να υποβάλλει πρόταση θα πρέπει:

 1. Να έχει ως κύρια δραστηριότητα το ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ.
  Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να είναι:
  -είτε ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ (έναρξη πριν της 1/10/2019)
  -είτε ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΕΣ (έναρξη από τις 1/10/2019  μέχρι τις 7/11/2020).
  Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε έναρξη πριν τις 7/11/2020.
  Όλες οι υπό ίδρυση επιχειρήσεις μένουν εκτός.

 2. Να διατηρούν επισκέψιμο φυσικό χώρο.
 3. ​Να έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους για τουλάχιστον 1 ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και εφεξής.

4.  Η υλοποίηση θα πρέπει να γίνει τώρα!
5. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να έχει ως προϋπόθεση να λειτουργεί σε 2 γλώσσες, να είναι mobile responsive και να διασφαλίζει την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία (ΑμΕΑ)
6. Υποβάλουν μία επενδυτική πρόταση ανά Α.Φ.Μ.-Όσες αιτήσεις υποβληθούν βάσει σημερινών πληροφοριών θα εγκριθούν εφόσον υποβληθούν ΣΩΣΤΑ!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Θέλετε να αποκτήσετε ένα όμορφα σχεδιασμένο eshop, γρήγορο σε ταχύτητα φόρτωσης, responsive σε όλες τις συσκευές που θα εμπνέει τον πελάτη να κάνει αγορές;

Η σωστή λύση είναι να εμπιστευτείτε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που έχει πολυετή πείρα στην κατασκευή  eshop.Έτσι η επιβίωση της επιχείρησης  σας θα είναι ΣΙΓΟΥΡΗ!