ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ INSTAGRAM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γιατί να κάνω Διαφήμιση στο Instagram?

Με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες, το Instagram έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω σήμερα. Με ένα νεότερο, πιο ελκυστικό κοινό, αυτή η πλατφόρμα κάνει τη διαφορά στις καμπάνιες αναγνωρισιμότητας των προϊόντων σας, στην παρακολούθηση επωνυμίας (brand following), στο ποσοστό αφοσίωσης (engagement rate) και, τελικά, στην απόδοση διαφημιστικής επένδυσης (ROAS) που κάνει την διαφήμιση στο Instagram μια σίγουρη επιλογή για τους περισσότερους διαφημιζόμενους.

Στη Netart με χρόνια εμπειρίας στη Διαφήμιση στο Instagram στην Θεσσαλονίκη και Πανελλαδικά και πολλά επιτυχημένα project, βοηθούμε καθημερινά τους πελάτες μας να ανεβαίνουν στο Instagram και να πετυχαίνουν τους στόχους τους!

Κάποια Στατιστικά για την Διαφήμιση στο Instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ INSTAGRAM: 4 ΤΟΠ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Πώς λειτουργεί η διαφήμιση στο Instagram;

Η διαφήμιση βασίζεται στην εικόνα και στο σύντομο βίντεο. Σύμφωνα με το Meta οι κυριότεροι τρόποι να διαφημιστείτε στο Instagram είναι:

Διαφημίσεις με φωτογραφίες

Παρουσιάστε το προϊόν σας με τον πιο διαισθητικό τρόπο. Οι φωτογραφίες μπορούν να είναι τετράγωνες, οριζόντιες ή κάθετες.

Διαφημίσεις με βίντεο

Επωφεληθείτε από τη δυναμικότητα που προσδίδουν το οπτικό υλικό, ο ήχος και η κίνηση. Μπορείτε να κοινοποιείτε βίντεο διάρκειας έως 60 δευτερολέπτων.

Διαφημίσεις με εναλλασσόμενες εικόνες

Προσθέστε ένα ακόμα επίπεδο βάθους στις καμπάνιες σας, επιτρέποντας τους χρήστες να βλέπουν περισσότερες φωτογραφίες ή βίντεο σε μία διαφήμιση.

Χορηγούμενα Post Instagram
Χορηγούμενες Δημοσιεύσεις Διαφήμιση Instagram

Διαφημίσεις στις Ιστορίες

Οι διαφημίσεις στο Instagram Stories αποτελούν μια δημιουργική και ελκυστική μορφή διαφήμισης σε πλήρη οθόνη, που προτρέπει τους χρήστες στις ενέργειες που επιθυμείτε.

Διαφημίσεις στην Εξερεύνηση

Προσεγγίστε άτομα θέλουν να ανακαλύψουν νέα πράγματα επεκτείνοντας τις διαφημίσεις σας στη Ροή σε κοινά εξερευνούν και πέρα από τους λογαριασμούς που ακολουθούν.

2. Πόσο κοστίζει η διαφήμιση στο Instagram;

Διαφήμιση Instagram Τιμές Κόστος

Το κόστος κυμαίνεται από 0,5€ το κλικ έως 2€ το κλικ και εξαρτάται από τον ανταγωνισμό και το πόσο σωστά είναι σχεδιασμένες οι διαφημίσεις.

Δείτε τις τιμές μας για Διαφήμιση στο Instagram:

3. Ταιριάζει όμως το Instagram στην επιχείρηση μου;

Λόγω της σχέσης του Instagram με την Εικόνα και το Βίντεο συγκεκριμένοι κλάδοι τείνουν να τραβάνε περισσότερο την προσοχή. Αν ανήκετε σε έναν από αυτούς δώστε προτεραιότητα στο Instagram γιατί εκεί θα βρείτε το καταλληλότερο κοινό για εσάς.

Αλλά και αν στοχεύεται σε πολύ μικρότερες αγορές και κοινότητες οι έξυπνοι αλγόριθμοι του μέσου θα βοηθήσουν τις διαφημίσεις να εμφανιστούν στα άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας.

Διαφήμιση στο Instagram Θεσσαλονίκη γράφημα

4. Σε πόσο χρόνο θα έχω αποτέλεσμα;

Με τις διαφημίσεις Instagram αποκτάτε άμεσα νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Επίσης θα δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται αλλά κυριότερα θα βελτιώσετε και την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας.  ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!! Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση της καμπάνιας σας όπως και του ανταγωνισμού σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ INSTAGRAM ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΙΓΜΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Οι διαφημίσεις στο Instagram είναι μια εξαιρετική επιλογή για διαφήμιση στο διαδίκτυο. Το σημαντικότερο για να πετύχει  είναι η σωστή στρατηγική. Για να το πετύχετε αυτό η λύση είναι να εμπιστευτείτε ανθρώπους  με  πολυετή πείρα στην διαφήμιση.  Έτσι το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει ακόμα και τις προσδοκίες σας! Εμπιστευτείτε μας!