90% Επιδότηση για κατασκευή Ιστοσελίδας και Eshop! *ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ*

Ανά καιρούς έχουν βγει στην Ελλάδα διάφορα προγράμματα που επιτρέπουν την κατασκευή ιστοσελίδας με επιδότηση τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης. Μερικά από αυτά ήταν το e-λιανικό, το Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ από το ΕΣΠΑ καθώς και άλλα προγράμματα του ΔΥΠΑ που επιδότησαν παλιούς και νέους επιχειρηματίες για να αναπτύξουν την ψηφιακή στρατηγική τους. 

Δικαιούστε επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή ιστοσελίδας;

Στην Netart έχουμε μεγάλη εμπειρία σε ιστοσελίδες με επιδότηση και eshop με 100% επιτυχία στην ολοκλήρωση των έργων και των τεχνικών απαιτήσεων. Σας κατευθύνουμε για να πάρετε τα χρήματα και δίνουμε βεβαίωση τεχνικών προδιαγραφών.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Επιδότηση
Κατασκευή Ιστοσελίδας με Επιδότηση - 100% επιτυχία

Ποιο είναι το Ποσό Επιδότησης που δικαιούμαι;

Τα ποσά ξεκινούν από τα 1000€  και φτάνουν συχνά και τις 10.000€ ανάλογα με το επιδοτούμενο πρόγραμμα και την επιχείρηση. Συνήθως το πρόγραμμα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης (αν όχι όλο) μειώνοντας το απαιτούμενο κεφάλαιο από τον επαγγελματία. Η επιχείρηση οφείλει να τηρεί κάποια κριτήρια ανάλογα με το πρόγραμμα, όπως επίσης και η επιδοτούμενη ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Ποιες Δαπάνες μπορώ να καλύψω με την επιδότηση;

Τα επιδοτούμενα ποσά καλύπτουν την προμήθεια ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών. Για παράδειγμα η κατασκευή ιστοσελίδας με επιδότηση ή η κατασκευή και αναβάθμιση ενός eshop. Ακόμη μπορείτε να καλύψετε και συνδρομητικές υπηρεσίες όπως η φιλοξενία μίας ιστοσελίδας. Συχνά το ποσό μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες για την αρχική προώθηση της ιστοσελίδας που περιλαμβάνει την online διαφήμιση και την προώθηση SEO. Εμπειστευτείτε μας για το πλήρες πακέτο κατασκευής και προώθησης της ιστοσελίδας σας ή του eshop σας.  

Τι προδιαγραφές πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα με επιδότηση;

Μια επιδοτούμενη ιστοσελίδα πρέπει να τηρεί τα παρακάτω απαιτούμενα για να πάρετε τα χρήματα:

 1.  Πρέπει να είναι υλοποιημένη σε 2 γλώσσες (συνήθως ελληνικά και αγγλικά)
 2. Πρέπει να είναι φιλική σε κινητά 
 3. Πρέπει να τηρεί τα πρότυπα προσβασιμότητας ατόμων με ειδικές ανάγκες ΑΜΕΑ
 4.  Να τηρηθούν οι προθεσμίες για την κατασκευή και τον έλεγχο.

Αν πρόκειται για ηλεκτρονικό κατάστημα – eshop πρέπει επίσης να επιτρέπει :

 1. Την διαχείριση online παραγγελιών
 2. Την διαχείριση αποθεμάτων
 3. Τους χρήστες να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικές πληρωμές

Παρέχουμε γραπτή Βεβαίωση για όλα τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ποιοι είναι οι Στόχοι ενός επιδοτούμενου προγράμματος;

Είναι σαφές οι συνθήκες τις πανδημίας φανέρωσαν την ανάγκη για εκσυγχρόνιση και ψηφιοποίηση των ελληνικών επιχειρήσεων. Αναλυτικά στόχοι των επιδοτήσεων είναι:  

 1. Ο εκσυγχρονισμός της παραγωγικής, εμπορικής και διοικητικής λειτουργίας των επιχειρήσεων
 2. Η αναβάθμιση του τρόπου επκοινωνίας και συνεργασίας και η εισαγωγή νέων μορφών υβριδικής εργασίας 
 3. Η ψηφιοποίηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με πελάτες και συνεργάτες, περιλαμβανομένου και του ηλεκτρονικού εμπορίου
 4. Η αύξηση του επιπέδου ασφαλείας και εμπιστοσύνης στις ηλεκτρονικές συναλλαγές
 5. Το κίνητρο για νέους επαγγελματίες να αναδείξουν τις υπησεσίες τους και να ασχοληθούν με  το ηλεκτρονικό εμπόριο

Κατασκευή eshop με επιδότηση ΕΣΠΑ

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Στην περίοδο του 2021 έτρεξε στην Ελλάδα το πρόγραμμα e-λιανικό που επιδοτούσε το 100% της κατασκευής eshop έως τα 5.000€. Έκτοτε έχουν υπάρξει κι άλλες επιδοτήσεις για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Τα κριτήρια για την επιδότηση ενός eshop αναφέρονται παραπάνω.

Στην Netart με τα χρήματα της επιδότησης σας εκτός από την κατασκεύη του eshop, μπορείτε να καλύψετε και τα πρώτα έξοδα για την φιλοξενία του ή ακόμη και για προώθηση είτε είναι προώθηση SEO, διαφήμιση στο internet ή social media. Ακόμη μπορείτε να αξιοποιήσετε το ποσό προσθέτοντας εργαλεία marketing  στο eshop σας ώστε να το κάνετε πιο ελκυστικό προς τον καταναλωτή.

Κατασκευή eshop με επιδότηση ΕΣΠΑ

Μία επιδότηση αποτελεί ευκαιρία να ανοίξετε το eshop που ονειρεύεστε αλλά και να εκτοξεύσετε τις πωλήσεις του! 🎉

Tips: Δείτε όλα όσα χρειάζονται για την δημιουργία ενός νέου eshop!

Συχνές ερωτήσεις για την κατασκευή ιστοσελίδας με επιδότηση

Είναι ακριβώς όπως τις άλλες σελίδες μόνο που στήνονται προσεκτικά από προγραμματιστές ώστε να πληρούν τα πρότυπα Αμέα που απαιτούνται από το ΕΣΠΑ, ΔΥΠΑ ή άλλο προγράμμα.

Ναι, όπως ακριβώς με μια ιστοσελίδα, έτσι κι ένα eshop μπορεί να στηθεί εξ’ αρχής ή να γίνει συμβατό για ΑμΕΑ ώστε να επιδοτηθεί. 

Συνήθως εχουνε από 60% έως 100% επιδότηση! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσα χρήματα θα επενδύσετε θα τα πάρετε πίσω! Είναι η ιδανική ευκαιρία να μπείτε δυνατά στον κόσμο του Internet και να αυξήσετε τα κέρδη σας!

Το κόστος ξεκινάει από 500€ και εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας. Δείτε τιμές εδώ.
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΣΤΟΣ = ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ + ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ.

Το κόστος ξεκινάει από τα 1200€ και εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του eshop. Πόσα προϊόντα, κατηγορίες θα έχει; Πόσα φίλτρα; Σε πόσες γλώσσες θα είναι; Δείτε τιμές εδώ.

Ναι μπορούμε & μάλιστα σας δίνουμε γραπτή εγγύηση ότι θα είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΕΣΠΑ.

Στη NetArt έχουμε πολυετή εμπειρία στην κατασκευή επιδοτούμενων ιστοσελίδων – eshop. Δίνουμε γραπτή βεβαίωση συμμόρφωσης με τα πρότυπα ΑμεΑ. Ως τώρα 100% των πελατών μας έχει πάρει τα χρήματα που δικαιούται μέσω επιδότησης. Δείτε ιστοσελίδες με επιδότηση και eshop με επιδότηση από την Netart.

Εάν δικαιούστε επιδότηση ΕΣΠΑ για κατασκευή ιστοσελιδάς  επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κατευθύνουμε! Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε σχετικά με τα πρόγραμμα στις επίσημες ιστοσελίδες.