Τι χρειάζεται να κάνω για να ανοίξω ένα eshop;

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη αύξηση στην δημιουργία Eshop. Η κατασκευή ενός Eshop παρέχει αναμφίβολα πολλά πλεονεκτήματα στους επιχειρηματίες.  Έχει όμως το Eshop σας ότι χρειάζεται για να κάνει πωλήσεις; Για την επιτυχημένη  κατασκευή τους θα δούμε παρακάτω ποιες είναι οι  προϋποθέσεις.

Εμείς στη NetArt , με 20+ έτη εμπειρίας και 300+ πετυχημένα έργα κατασκευής ιστοσελίδων, E-shop &  διαφήμισης  έχουμε ετοιμάσει έναν αναλυτικό οδηγό ώστε να εντοπίσετε τα απαραίτητα βήματα για ένα επιτυχημένο Eshop. Εμπιστευτείτε μας!

Οδηγός για Επιτυχημένο Eshop

domain name
Εύρεση εύηχου Domain Name

Δημιουργία eshop και εύρεση εύηχου domain name

Αρχικά, πρέπει να καθοριστεί η εταιρική σας ταυτότητα, δηλαδή η επωνυμία και το λογότυπό σας. Αυτά αποτελούν το μέσο γνωριμίας με τους πιθανούς πελάτες σας και είναι καθοριστικής σημασίας για τη φήμη της επιχείρησής σας.

πό την επωνυμία σας θα προκύψει και το domain name σας, το οποίο είναι προτιμότερο να είναι σύντομο, αντιπροσωπευτικό και αξιομνημόνευτο. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του ελληνικού domain (.gr) και του διεθνούς (.com), ανάλογα με το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεστε.

Το ζήτημα του server είναι κάτι που δεν θα πρέπει να σας απασχολεί, καθώς είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη. Η NetArt σάς παρέχει servers υψηλής ποιότητας που εξασφαλίζουν τη γρήγορη και απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματός σας.


Τέλος, ο σχεδιασμός  και το αισθητικό κομμάτι του eshop, θα προσαρμοστούν στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα. Οι γραφιστικές υπηρεσίες/ που παρέχουμε είναι αποφασιστικής σημασίας για τον σχεδιασμό του eshop σας και σας βοηθούν να το διαμορφώσετε όπως ακριβώς το φαντάζεστε

Εύρεση προϊόντων και προμηθευτών

Αν τα προϊόντα που πρόκειται να υπάρχουν στο eshop δεν είναι δική σας παραγωγής, θα πρέπει να αναζητήσετε προϊόντα από προμηθευτές και να επενδύσετε στην υψηλή ποιότητά τους. Ακόμη όμως και αν τα προϊόντα είναι δική σας παραγωγής, είναι σημαντικό να μεριμνήσετε για την προμήθεια των πρώτων υλών. Πιθανότατα θα χρειαστεί να ετοιμάσετε και να μας παρέχετε  (εσείς ή ο προμηθευτής σας) ένα αρχείο Excel που θα αποτελεί κατάλογο των προϊόντων σας.

Η εύρεση αξιόπιστων προμηθευτών είναι καθοριστικής σημασίας για την κατασκευή του eshop σας. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε την πιο συμφέρουσα αναλογία μεταξύ των τιμών χονδρικής και της ποιότητας των προϊόντων για να αντιμετωπίσετε τον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό. Καλό είναι να δώσετε προσοχή και στους χρόνους παράδοσης των προϊόντων από τους προμηθευτές, ούτως ώστε οι πελάτες σας να εξυπηρετούνται πιο γρήγορα.

products
Προϊόντα & Προμηθευτή
Εταιρεία Courier

Συνεργασία με εταιρεία courier και τράπεζα

Η επιχείρηση σας θα πρέπει να συνεργάζεται με μία τουλάχιστον εταιρεία courier. Οι εταιρείες courier προσφέρουν διαφορετικές προσφορές ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκεται η έδρα σας και εσείς θα επιλέξετε αυτή που σας συμφέρει περισσότερο. Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολή, αλλά και για τις επιπλέον χρεώσεις που αφορούν απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές.

Η συνεργασία με την τράπεζα είναι επίσης απαραίτητη, για να καταστεί δυνατή η πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Πρόκειται για πιο αξιόπιστους τρόπους πληρωμής που επιλέγονται συχνότερα από πελάτες για να αποφευχθεί η χρέωση της αντικαταβολής.

Προώθηση με digital marketing.

Ωστόσο, όσο άψογα κι αν στηθεί ένα eshop, όσο επαγγελματικά κι αν έχουν προγραμματιστεί οι λειτουργίες του, δεν μπορεί να επιφέρει τα αναμενόμενα οφέλη αν απλώς υπάρχει και δεν γίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό. Η NetArt σάς εγγυάται ότι η ηλεκτρονική σας επιχείρηση θα βρίσκεται διαρκώς ψηλά στις κατατάξεις των μηχανών αναζήτησης ενώ παράλληλα  θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις ευκαιρίες διαφήμισης που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

digital-marketing
Digital Marketing

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μπορεί όλα αυτά τα βήματα να μοιάζουν περίπλοκα και χρονοβόρα, αλλά όταν ανατεθούν σε καταρτισμένους επαγγελματίες, όλα γίνονται αυτομάτως πιο απλά. Το μόνο σας μέλημα είναι να εμπιστευτείτε τους σωστούς ανθρώπους, που θα σας εγγυηθούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με το μικρότερο δυνατό κόστος. Έτσι η επιβίωση της επιχείρησης  σας θα είναι ΣΙΓΟΥΡΗ!