Πως διαλέγω σωστό Domain Name

Τι είναι το Domain name;

domain name

Το Domain name είναι η διεύθυνση σας στο διαδίκτυο. Πιο απλά είναι το όνομα με το οποίο θα σας βρίσκουν οι χρήστες που σας αναζητούν. Πολύ σημαντικό – το domain name να είναι αποκλειστικά δικό σας και να μην αλλάζει ανά σύντομα χρονικά διαστήματα. Γι’ αυτό όταν βρείτε το κατάλληλο πρέπει να το κατοχυρώσετε στο όνομα σας ώστε να το χρησιμοποιείτε μόνο εσείς!

Εμείς στη NetArt , με 20+ έτη εμπειρίας και 300+ πετυχημένα έργα κατασκευής ιστοσελίδων, διαφήμισης & γραφιστικής θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο DOMAIN NAME για την επιχείρηση σας. Εμπιστευτείτε μας!

Πως διαλέγω Domain name ;

Πως διαλέγω domain name
Σωστή επιλογή Domain name

Συγκεντρώσαμε 6 συμβουλές ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο domain name  για την ιστοσελίδα σας.

Η κατάληξη του Domain name ;

Kατάληξη doamin name
Καταλήξεις Domain name

Η επιλογή της κατάληξης είναι εξίσου σημαντική. Οι καταλήξεις που προτείνονται είναι  οι:

.gr  για Ελλάδα  και ή

.com .com.gr  εμπορική

αφού είναι περισσότερο αναγνωρίσιμες στο ευρύ κοινό. Όμως σε περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να τις βρείτε  διαθέσιμες, μπορείτε να επιλέξετε άλλες καταλήξεις ανάλογα με το αντικείμενο της ιστοσελίδας.

Για παράδειγμα .org για οργανισμό, .edu για εκπαιδευτικές ιστοσελίδες.

Πως ελέγχω την διαθεσιμότητα

Για να ελέγξετε την διαθεσιμότητα του domain name που σας  ενδιαφέρει και να το κατοχυρώσετε  σας δίνουμε 2 αξιόπιστες ιστοσελίδες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Θέλετε να αποκτήσετε ένα όμορφα σχεδιασμένο eshopμε το καλύτερο domain name που υπάρχει, γρήγορο σε ταχύτητα φόρτωσης, responsive σε όλες τις συσκευές που θα εμπνέει τον πελάτη να κάνει αγορές;

Η σωστή λύση είναι να εμπιστευτείτε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που έχει πολυετή πείρα στην κατασκευή  eshop. Έτσι η επιβίωση της επιχείρησης  σας θα είναι ΣΙΓΟΥΡΗ!