Κατασκευή Eshop με WordPress

Κατασκευή Eshop Κόστος

Η κατασκευή eshop με WordPress είναι  η πιο διαδεδομένη μέθοδος δημιουργίας eshop. Το απλό και εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που διαθέτει (Content Management System ή CMS) καθώς και ο τεράστιος αριθμός πρόσθετων λειτουργιών, όπως είναι το  WooCommerce το οποίο μετατρέπει σε ηλεκτρονικό κατάστημα το  eshop σας είναι οι δύο βασικότεροι λόγοι της τεράστιας απήχησης που έχει.

Εμείς στη NetArt , με 20+ έτη εμπειρίας και 300+ πετυχημένα έργα  κατασκευής ιστοσελίδων, eshop & διαφήμισης θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το site/eshop σας με WordPress – την #1 πλατφόρμα παγκοσμίως . Εμπιστευτείτε μας!

7 πλεονεκτήματα του WooCommerce

κατασκευή eshop wordpress Θεσσαλονίκη
Κατασκευή Eshop με WordPress

Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και τη διαχείριση του και αυτός είναι ένας από τους  βασικούς λόγους που χρησιμοποιείτε ευρέως.

Η κατασκευή eshop με WordPress και WooCommerce  προσφέρει τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας (security). Επίσης υπάρχουν αρκετά  πρόσθετα (Plugins) , τα οποία εγκαθιστώντας τα δωρεάν  μπορείτε να εξασφαλίσετε την μέγιστη ασφάλεια σε όλες τις πτυχές της ιστοσελίδας / eshop  σας

 

Το WooCommerce, ως πρόσθετο του WordPress, διαθέτει αμέτρητα έξτρα εργαλεία  (Plugins) που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε  για την προώθηση ή την παραμετροποίησή του.

 

Το WooCommerce σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε την αποθήκη του eshop σας  καταχωρώντας το απόθεμα των προϊόντων σας. Αν όμως ήδη διαθέτετε φυσικό κατάστημα και θέλετε να διατηρήσετε  μια κοινή αποθήκη με το eshop σας, μπορείτε να συνδέσετε το λογιστικό σας πρόγραμμα με τη διαχείριση του online καταστήματος. Έτσι, οι ποσότητες των εμπορευμάτων σας θα ενημερώνονται ταυτόχρονα.Είναι ιδανικό για βελτιστοποίηση του eshop σας  προς τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Δηλαδή, όσο καλύτερο είναι το SEO μιας ιστοσελίδας/ eshop  τόσο υψηλότερα θα εμφανιστεί  στις  μηχανές αναζήτησης, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σε  συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε εγκαθιστώντας  απλά εργαλεία  όπως είναι το Rank Math.

Το WooCommerce έχει προ-εγκατεστημένες βασικούς τρόπους πληρωμών όπως το PayPal, η τραπεζική μεταφορά, η πιστωτική κάρτα και η αντικαταβολή .

 

Το e-shop θα κάνει πωλήσεις χονδρικής ή λιανικής; Η κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται διαφορετικά κατά την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς ο όγκος των εμπορευμάτων που θα διαχειρίζεται το eshop  σας  επηρεάζει τον τρόπο που θα στηθεί.

 

Το WordPress είναι η καλύτερη διαθέσιμη πλατφόρμα σχεδίασης ιστοσελίδων και είναι αρκετά μπροστά σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Είναι ο ηγέτης της αγοράς, καταλαμβάνοντας το 54% της πίτας, όσον αφορά τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν CMS. Το Joomla ακολουθεί δεύτερο και έπειτα το Drupal.

Δίπλα φαίνεται η σύγκριση μεταξύ των 3 πιο δημοφιλή πλατφόρμων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Θέλετε να αποκτήσετε ένα όμορφα σχεδιασμένο eshop  στην καλύτερη πλατφόρμα παγκοσμίως για κατασκευή site/eshop, γρήγορο σε ταχύτητα φόρτωσης, responsive σε όλες τις συσκευές που θα εμπνέει τον πελάτη να κάνει αγορές;Η σωστή λύση είναι να εμπιστευτείτε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που έχει πολυετή πείρα στην κατασκευή  eshop. Έτσι η επιβίωση της επιχείρησης  σας θα είναι ΣΙΓΟΥΡΗ!