Τέλος στα καταστήματα Facebook & Instagram

Τέλος στα καταστήματα Facebook & Instagram

Σταματάνε να υποστηρίζονται τα καταστήματα Facebook και Instagram

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Meta από τις 10 Αυγούστου 2023 οι επιχειρήσεις δεν θα μπορούν πλέον να φιλοξενούν καταστήματα στη Σελίδα τους στο Facebook ή στον λογαριασμό τους στο Instagram.

Ήδη παρατηρούμε το σταδιακό κλείσιμο των καταστημάτων που θα ισχύσει στις περισσότερες χώρες τη Ευρώπης και στην χώρα μας.

Οι διαφημίσεις στα μέσα αυτά θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά αλλά δεν θα υπάρχει η δυνατότητα οι χρήστες να ανεβάσουν τα προϊόντα τους στην πλατφόρμα όπως έκαναν στο παρελθόν.

γέφυρα eshop facebook
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν καταστήματα χωρίς δυνατότητα πρόσβασης δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν λειτουργίες που σχετίζονται με τα Καταστήματα, όπως την προσθήκη προϊόντων με ετικέτα (σε δημοσιεύσεις, reel και ιστορίες) και τη δημιουργία νέων προσαρμοσμένων και παρόμοιων κοινών με βάση τα άτομα που επισκέφτηκαν το κατάστημα.

Η λύση των διαφημίσεων με ετικέτες προϊόντων θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη στο Instagram, επιτρέποντας σε νέους και υπάρχοντες πελάτες να ανακαλύπτουν προϊόντα σε ευρεία κλίμακα μέσω μιας εμπειρίας που είναι ανεξάρτητη από τα Καταστήματα. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ενεργά τις διαφημίσεις με ετικέτες προϊόντων δεν χρειάζεται να κάνουν καμία ενέργεια και οι εκστρατείες τους θα συνεχιστούν αδιάλειπτα.

Για εμάς στην Netart, οι προσπάθιες προώθησης της επιχείρησής σας στα social media δεν είναι σε καμία περίπτωση άκαρπες καθώς ακόμη και με την απουσία καταστημάτων αποτελούν εξαιρετικές πλατφόρμες για την προσέγγιση δυνητικών πελατών στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Συνεπώς θα συνεχίσουμε να σας υποστηρίζουμε σε κάθε βήμα!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν ενδιαφέρεστε για Διαφήμιση στα social media ή  Διαχείριση social media μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε τη διαδικασία και το κόστος.