Ταχύτητα Φόρτωσης Ιστοσελίδας

Η ταχύτητα με την οποία φορτώνει μια Ιστοσελίδα είναι πολύ σημαντική στην εποχή μας. Ο χρόνος παραμονής του χρήστη στην ιστοσελίδα αλλά και το πόσο γρήγορα θα  την εγκαταλείψει  εξαρτάται σημαντικά απο το πόση ώρα θα περιμένει να  φορτώση μία σελίδα του website  σας.

Επίσης, όσο και να σας φαίνεται παράξενο, η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο στην σειρά κατάταξης της στις μηχανές αναζήτησης της Google.

Εμείς στη NetArt , με 20+ έτη εμπειρίας και 300+ πετυχημένα έργα  κατασκευής ιστοσελίδων, eshop & διαφήμισης θα σας βοηθήσουμε να  βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα του wsbsite/eshop σας. Εμπιστευτείτε μας!

5 τρόποι για Καλύτερη Ταχύτητα Φόρτωσης

Γρήγορη Ταχύτητα Φόρτωσης

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η επιλογή ενός σωστού παρόχου hosting. Επιλέγοντας έναν γρήγορο server, με υποστήριξη και αρκετά μεγάλη RAM αλλά και χωρητικότητα  σίγουρα θα κάνετε απόσβεση των χρημάτων σας γρήγορα.

Ένα website/ Eshop το οποίο είναι υπερφορτωμένο με κώδικα, εξωτερικά αρχεία javascript, μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα υπέροχο αλλά επηρεάζει αρνητικά την ταχύτητα.  Αυτά τα αρχεία javascript φορτώνουν όλα μαζί στην αρχή ή στο τέλος με αποτέλεσμα η κάθε σελίδα να αργεί υπερβολικά.

 

Ελέγξτε μήπως χρησιμοποιείτε πολλά περιττά εργαλεία για το eshop σας. Επιλέξτε ένα επαγγελματικό θέμα που να έχει πολλές δυνατότητες. Έτσι θα έχετε καλύτερη σταθερότητα λειτουργιών και καλύτερη ταχύτητα.

Το μέγεθος των εικόνων παίζει ίσως το πιο σημαντικό ρόλο στην ταχύτητα της ιστοσελίδας σας. Οι ασυμπίεστες εικόνες, οι εικόνες που ανεβαίνουν σε άλλες διαστάσεις απο αυτές που προβάλλονται στο eshop ή εικόνες που είναι .png μπορούν να κάνουν το eshop σας να “σέρνεται”. 

Με την χρήση της μνήμης cache επιταχύνεται η ταχύτητα του website/ ehop σας καθώς το προφορτώνει.

 

Έλεγξε την Ταχύτητα Φόρτωσης της Ιστοσελίδας σου!

Για να ελέγξετε την ταχύτητα φόρτωσης της Ιστοσελίδας  σας υπάρχουν πολλά αξιόπιστα εργαλεία OnlineΠΡΟΣΟΧΗ όμως… Το θέμα της ταχύτητας επηρεάζεται αρκετά απο την θέση απο την οποία την μετράει ο server. 

Για παράδειγμα, θέλουμε να μετρήσουμε την ταχύτητα ενός ελληνικού  website οπότε θα  βάλουμε τον test server να μετράει απο την Γερμανία. 

Τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για την μέτρηση της ταχύτητας είναι:

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Θέλετε να αποκτήσετε ένα όμορφα σχεδιασμένο eshop  σε επαγγελματικό server με αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας γρήγορο σε ταχύτητα φόρτωσης, responsive σε όλες τις συσκευές  και με τα κατάλληλα εργαλεία (plugins) που θα κάνει το website/ eshop σας να φορτώνει σαν αστραπή ;

Η σωστή λύση είναι να εμπιστευτείτε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που έχει πολυετή πείρα στην κατασκευή  eshop. Έτσι η επιβίωση της επιχείρησης  σας θα είναι ΣΙΓΟΥΡΗ!