Γιατί να κάνω Κατασκευή Ιστοσελίδας με WordPress

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ή CMS. Ένα CMS σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε μια φιλική προς τον χρήστη διαδικτυακή πλατφόρμα, οργανώνοντας εύκολα τη σχεδίαση και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

To WordPress είναι το Νο1 εργαλείο στην αγορά για ιστοσελίδες αλλά και eshop. Δείτε παρακάτω τα οφέλη του να προχωρήσετε στην κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress.

Λίγα λόγια για το WordPress

Ενώ το WordPress ξεκίνησε ως εργαλείο blogging, έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων και eshop και ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). Το καλύτερο με το WordPress είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση και αρκετά ευέλικτο. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο το WordPress έχει αυξηθεί τόσο πολύ σε δημοτικότητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, το WordPress υποστηρίζει πανωτο 43% όλων των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Συνεπώς γιατί να μην επιλέξετε το καλύτερο;

Γιατί κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress;

Μείωση χρόνου και κόστους κατασκευής

Responsive Σχεδιασμός

Γρήγορη Ταχύτητα

Ευελιξία

Μετά την εγκατάσταση του WordPress, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά προκατασκευασμένα θέματα που σας δίνουν την ελευθερία να προσαρμόσετε την ιστοσελίδα σας όπως θέλετε.

Υπάρχουν επίσης εκατομμύρια πρόσθετα WordPress για να διαλέξετε. Αυτά τα κομμάτια κώδικα επεκτείνουν τη λειτουργικότητα της ιστοσελίδα σας. Χάρη στα πρόσθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress σχεδόν για οτιδήποτε. Μπορείτε  να επεκτείνετε το WordPress για να δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Φιλικό προς το χρήστη

Δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστής  για να χρησιμοποιήσετε το WordPress. Ορισμένες γνώσεις υπολογιστών και διαδικτύου είναι φυσικά απαραίτητες, αλλά δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κώδικα για να ρυθμίσετε τον ιστότοπό σας.

Η επεξεργασίας κειμένου στο WordPress σχεδιάστηκε για να λειτουργεί σαν έγγραφο του Word. Προσφέρουμε και το εργαλείο του elementor που επιτρέπει την οπτική επεξεργασία μίας σελίδας ή ενός άρθρου δίνοντας την δυνατότητα ακόμη και σε έναν άπειρο χρήστη  να δημιουργήσει ένα αξιόλογο αποτέλεσμα. Με την κατάλληλη εκπαίδευση θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε την ιστοσελίδα ή το eshop σας με ευκολία.

Εξοικονόμηση χρόνου

Με το WordPress εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο από την κατασκευή μίας ιστοσελίδας. Μπορούμε να έχουμε τις βασικές λειτουργίες της ιστοσελίδας έτοιμες σε μόλις λίγες ώρες.  Τα πρόσθετα μπορούν επίσης να βελτιστοποιήσουν τον τρόπο διαχείρισης της ιστοσελίδας σας, αυτοματοποιώντας τις εργασίες για εξοικονόμηση χρόνου.

Μείωση κόστους

Η κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress είναι απίστευτα προσιτή. Καλύπτουμε το κόστος των περισσότερων πληρωμένων εργαλείων και θεμάτων ώστε να έχετε μηδενικά επιπλέον κόστη πέρα από την φιλοξενία της ιστοσελίδας.  Βασιστείτε στο WordPress για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα.

Σωστή εμφάνιση σε κινητά

Με το WordPress δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε κινητά. Η πλατφόρμα και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε εξασφαλίζουν την σωστή παρουσίαση σε όλες τις συσκευές εύκολα και χωρίς επιπλέον κόστος.

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Ταξί στην ΘΕσσαλονίκη

Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ή SEO, είναι μια από τις πιο σημαντικές στρατηγικές για να κάνετε την επιχείρησή σας να βγαίνει ψηλά στην αναζήτηση της Google. Το SEO μπορεί να είναι χρονοβόρο και τεχνικό, αλλά το WordPress απλοποιεί το SEO για να σας φέρει περισσότερους πελάτες. Με επαγγελματικά εργαλεία εύκολα στην χρήση θέτουμε το έδαφος για μία επιτυχημένη καμπάνια  SEO.

Ταχύτητα φόρτωσης

Οι πλατφόρμες CMS όπως το WordPress έχουν τη φήμη ότι είναι πιο αργές από τους custom ιστότοπους, αλλά αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα στηθεί. Επιλέγουμε για σας ένα γρήγορο θέμα και προσθέτουμε μόνο τα απαραίτητα εργαλεία για διατηρήσουμε την ταχύτητα φόρτωσης στο ελάχιστο. Ακόμη προσαρμόζουμε το περιεχόμενό σας για να έχετε την μέγιστη δυνατή απόδοση.

Εργαλεία Marketing

Το WordPress βοηθά να αυτοματοποιήσουμε βασικές πτυχές του μάρκετινγκ σας για την προσέγγιση πελατών σε λιγότερο χρόνο. Μπορούμε να συνδέσουμε τα προϊόντα σας με καταστήματα στα social media (Facebook marketplace) ή το Skroutz. Συνδέουμε το eshop σας με πλατφόρμες email marketing όπως το MailChimp για να στέλνετε αυτόματα email στο κοινό σας. Αυτά είναι μερικά από τα λίγα εργαλεία marketing που μπορούν να ενσωματωθούν στο WordPress. Δείτε εδώ την πλήρη λίστα που υποστηρίζουμε.

point system marketing tools

Υποστήριξη εργαλείων και ενσωματώσεων

Στο WordPress υποστηρίζονται οι περισσότερες ενσωματώσεις τρίτων εργαλείων όπως ροές από social media, σύνδεση με πλατφόρμες όπως το skroutz και αυτόματη εισαγωγή προϊόντων από προμηθευτή.

Υποστήριξη από την κοινότητα

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν WordPress. Αυτό μας εξασφαλίζει πως πάντοτε θα μπορείτε να βρούμε έναν επαγγελματία ή και απλό χρήστη που θα μπορεί να σας υποστηρίξει και υλικό (πχ βίντεο μαθήματα στο youtube) για να γίνετε γρήγορα experts στην διαχείριση της σελίδας σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας με WordPress επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τη διαδικασία και το κόστος κατασκευής ή δείτε ενδεικτικά έργα μας.