Κατασκευή Ιστοσελίδας για Εταιρεία Χρωμάτων

κατασκευή ιστοσελίδας θεσσαλονίκη κοσμάογλου

Κατασκευή ιστοσελίδας για την εταιρεία χρωμάτων με 4 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη. Έγινε επαγγελματική σχεδίαση και αναλυτική παρουσίασης των υπηρεσιών και των προϊόντων.

Δόθηκε έμφαση στην σωστή σχεδίαση στα κινητά καθώς και στην ταχύτητα της ιστοσελίδας για την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών χρηστών.

Χαρακτηριστικά έργου

* πατήστε το κάτω βέλος για λεπτομέρειες

Εμφάνιση σχετικών προϊόντων καθώς πληκτρολογεί ο χρήστης λίγα γράμματα ή τον κωδικό αποθήκης του προϊόντος.

Η ταχύτητα δίνει κύρος στο έργο σας. Χάρη στον ιδιωτικό server μας έχετε 365 μέρες εγγυημένη & σταθερή ταχύτητα.

Η φωτογραφία μπορεί να ζουμαριστεί. Έχουνε προστεθεί εικονίδια αξιοπιστίας, περιγραφή, σχετικά προϊόντα & αξιολογήσεις πελατών μέσα σε κάθε προϊόν με αποτέλεσμα να πείθουν των επισκέπτη προς αγορά.

Σχεδιασμός εικονιδίων κατηγορίων και ξεχωριστές ενότητες με όμορφα φόντα που προσδίδουν ένα κύρος στο έργο.

Τεχνολογίες - Προγράμματα

Η Νο1 πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων παγκοσμίως! Σταθερή, γρήγορη και αξιόπιστη. Επεκτάσιμη και με πολλές δυνατότητες! Γνωστή από τους περισσότερους κατασκευαστές ιστοσελίδων στην Ελλάδα. 

Κορυφαίο εργαλείο για να ανέβετε ψηλά σε θέσεις στη Google χωρίς να πληρώνετε πάντα ή μόνο σε διαφήμιση. Δείτε πελάτες μας που έχουνε ήδη σημειώσει επιτυχίες εδώ.

Η φιλοξενία γίνεται σε ιδιωτικό server της εταιρία μας με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται 100% γρήγορη ταχύτητα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Προδιαγραφές.

CPU: AMD Ryzen 7 7700 Octa-Core “Raphael” (Zen4)
RAM: 64 GB DDR5
2 x 1 TB NVMe SSD (Gen4, Software-RAID 1)
1 Gbit/s bandwidth

Γίνεται εγκατάσταση του Let’s Encrypt SSL Certificate για να αποθηκεύονται με ασφάλεια τα δεδομένα του πελάτη.

Κορυφαίο εργαλείο αλλαγής περιεχομένου που με την τεχνική “σύρε – βάλε” κάνει την κατασκευή παιχνίδι! Μερικές δυνατότητες είναι: Εμφάνιση προϊόντων σε προσφορά, αντίστροφη μέτρηση, φόρμα επικοινωνίας, pop up, προσθήκη κουμπιού, βίντεο κλπ…

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε διαφορετικό server. Ακόμη κι αν πάθει κάτι το eshop σας, υπάρχει ένα αντίγραφό του σε διαφορετική τοποθεσία έτοιμο να το ανακτήσουμε άμεσα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΡΓΟΥ

Γιώργος Καντζέλογλου

Είστε έτοιμοι για συνεργασία;

“Θα χαρώ να συνεργαστούμε για μια επαγγελματική και κερδοφόρα ηλεκτρονική προβολή!  Έχετε απορίες; Μπορούμε να τις συζητήσουμε ηλεκτρονικά ή στο χώρο μας. Η εποχή μας στρέφεται ολοταχώς προς το ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;”

– Γεώργιος Καντζέλογλου, Προγραμματιστής –