Κατασκευή Eshop σε Εταιρία Υφασμάτων

Κατασκευή eshop στη Θεσσαλονίκη για εταιρία υφασμάτων. Διαθέτει αυτοματισμό ζήτησης αξιολογήσεων με τον οποίο έχουμε φτάσει τις 200+ αξιολογήσεις στην GOOGLE. Βρίσκεται στις 1ες θέσεις Google στις λέξεις κλειδιά “υφάσματα Θεσσαλονίκη” & “υφάσματα με το μέτρο” με αποτέλεσμα να το βρίσκουν συνεχώς νέοι πελάτες.

Χαρακτηριστικά έργου

* πατήστε το κάτω βέλος για λεπτομέρειες

Εμφάνιση σχετικών προϊόντων καθώς πληκτρολογεί ο χρήστης λίγα γράμματα ή τον κωδικό αποθήκης του προϊόντος.

Μεγάλο πλήθος φίλτρων που εμφανίζονται ανάλογα με την κατηγορία που βρίσκεται ο χρήστης. Δυνατότητα συνδυασμού των φίλτρων ώστε να φτάνει ο χρήστης εύκολα στα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η ταχύτητα δίνει κύρος στο έργο σας. Χάρη στον ιδιωτικό server μας έχετε 365 μέρες εγγυημένη & σταθερή ταχύτητα.

Το κόστος υπολογίζεται σύμφωνα με το βάρος και την περιοχή του πελάτη. Είναι ακριβές και υπάρχει δυνατότητα για δωρεάν μεταφορικά όταν συμπληρωθεί στο καλάθι κάποιο ποσό. Κατά την εκτέλεση της παραγγελίας στέλνεται ο αρ. αποστολής στον πελάτη για παρακολούθηση της παραγγελίας.

Δυνατότητα για μαζικές αλλαγές στα προϊόντα (π.χ. μαζική έκπτωση 10%) ώστε να κερδίζει χρόνο ο ιδιοκτήτης του eshop και να αποφεύγονται λάθη.

Η αρχική οθόνη αλλάζει εύκολα και με εποπτικό τρόπο. Έτσι ο ιδιοκτήτης του eshop μπορεί να εμφανίζει διαφορετικά προϊόντα κάθε φορά και να ανανεώνει μόνος του την εμφάνιση του eshop του.

Εξατομικευμένα βίντεο μαθήματα που καθοδηγούν τον ιδιοκτήτη του eshop σε κάθε του βήμα

Για υψηλές θέσεις στις αναζητήσεις της Google χωρίς να χρειάζεται συνεχώς διαφήμιση. Προστέθηκαν λέξεις κλειδιά, βελτιστοποιήθηκε η λειτουργικότητα και η ταχύτητα του eshop με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του eshop να λαμβάνει ολοένα και περισσότερα ενδιαφέροντα & παραγγελίες.

Κατά διαστήματα έγινε διαφήμιση στη Google σε σχετικές λέξεις κλειδιά. 

Για κάθε ερώτημα λύνουμε τις απορίες του πελάτη μας και τον καταρτίζουμε τεχνολογικά για να εξελίσσεται κι από μόνος του. 

Τεχνολογίες - Προγράμματα

Η Νο1 πλατφόρμα κατασκευής eshop παγκοσμίως! Σταθερή, γρήγορη και αξιόπιστη. Επεκτάσιμη και με πολλές δυνατότητες! Γνωστή από τους περισσότερους κατασκευαστές ιστοσελίδων στην Ελλάδα. 

Κορυφαίο εργαλείο για να ανέβετε ψηλά σε θέσεις στη Google χωρίς να πληρώνετε πάντα ή μόνο σε διαφήμιση. Δείτε πελάτες μας που έχουνε ήδη σημειώσει επιτυχίες εδώ.

Η φιλοξενία γίνεται σε ιδιωτικό server της εταιρία μας με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται 100% γρήγορη ταχύτητα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Προδιαγραφές.

CPU: AMD Ryzen 7 7700 Octa-Core “Raphael” (Zen4)
RAM: 64 GB DDR5
2 x 1 TB NVMe SSD (Gen4, Software-RAID 1)
1 Gbit/s bandwidth

Γίνεται εγκατάσταση του Let’s Encrypt SSL Certificate για να αποθηκεύονται με ασφάλεια τα δεδομένα του πελάτη.

Κορυφαίο εργαλείο αλλαγής περιεχομένου που με την τεχνική “σύρε – βάλε” κάνει την κατασκευή παιχνίδι! Μερικές δυνατότητες είναι: Εμφάνιση προϊόντων σε προσφορά, αντίστροφη μέτρηση, φόρμα επικοινωνίας, pop up, προσθήκη κουμπιού, βίντεο κλπ…

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε διαφορετικό server. Ακόμη κι αν πάθει κάτι το eshop σας, υπάρχει ένα αντίγραφό του σε διαφορετική τοποθεσία έτοιμο να το ανακτήσουμε άμεσα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΡΓΟΥ

Γιώργος Καντζέλογλου

Είστε έτοιμοι για συνεργασία;

“Θα χαρώ να συνεργαστούμε για μια επαγγελματική και κερδοφόρα ηλεκτρονική προβολή!  Έχετε απορίες; Μπορούμε να τις συζητήσουμε ηλεκτρονικά ή στο χώρο μας. Η εποχή μας στρέφεται ολοταχώς προς το ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;”

– Γεώργιος Καντζέλογλου, Προγραμματιστής –