Κατασκευή Eshop σε Εταιρία Βιομηχανικού Εξοπλισμού

Περίληψη έργου

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματοςkaranasios.gr” για την επιχείρηση KARANASIOS, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται στον τομέα των δομικών μηχανημάτων και εργαλείων από το 1973.

Η χρήση του είναι για χονδρική πώληση. ‘Εχουν γίνει όλες οι διαδικασίες για τη συμβατότητα του καταστήματος με το πρότυπο WCAG 2.0 το οποίο ήταν απαραίτητη προυπόθεση για την λήψη χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ.

Η σχεδίαση έγινε στη Νο1 πλατφόρμα παγκοσμίως, το wordpress και δόθηκε έμφαση στη σωστή εμφάνιση σε όλες τις συσκευές (υπολογιστές, τάμπλετ & κινητά) καθώς και στην ταχύτητα φόρτωσης. Η κατασκευή του eshop ολοκληρώθηκε το 2021.

Στάδια έργου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΡΓΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ

Δείτε live το eshop και περιηγηθείτε σ’ αυτό. Επιλέξτε φίλτρα για να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε ή χρησιμοποιήστε τη ζωντανή αναζήτηση. Δοκιμάστε την προσαρμοστικότητά του στα κινητά και τα tablet.

Σου άρεσε αυτό που διάβασες;

Αξιολόγησέ το!

0/50 ratings

Kάνε like!

Kοινοποίησέ το!

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

Κατασκευή Eshop σε Super Market

Περίληψη έργου Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος easyday.gr. To EasyDay.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα μιας οικογενειακής επιχείρησης στην Έδεσσα που λειτουργεί από το 2006 με μεγάλη επιτυχία. Το EasyDay

Read More »
10% ΕΚΠΤΩΣΗ

σε κάθε νέα κατασκευή!