Κατασκευή Eshop σε Εταιρία Ιατρικού Εξοπλισμού

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος για επιχείρηση διακίνησης ιατρικού εξοπλισμού. Στήθηκε σε 2 γλώσσες και αφορά πελάτες χονδρικής. Έγινε S.E.O. και βρίσκεται ψηλά σε πολλές αναζητήσεις στη Google με αποτέλεσμα να έχουνε συνεχώς νέους πελάτες.

Χαρακτηριστικά έργου

* πατήστε το κάτω βέλος για λεπτομέρειες

Εμφάνιση σχετικών προϊόντων καθώς πληκτρολογεί ο χρήστης λίγα γράμματα ή τον κωδικό αποθήκης του προϊόντος.

Η φωτογραφία μπορεί να ζουμαριστεί. Έχουνε προστεθεί εικονίδια αξιοπιστίας, περιγραφή, σχετικά προϊόντα & αξιολογήσεις πελατών μέσα σε κάθε προϊόν με αποτέλεσμα να πείθουν των επισκέπτη προς αγορά.

Πλήρης σχεδίαση του eshop σε 2 γλώσσες. Εμφανίζονται διαφορετικά οι κατηγορίες, τα προϊόντα και γενικώς έχει μεταφραστεί πλήρως ο μηχανισμός του eshop σε 2 γλώσσες: Υπολογίζονται διαφορετικά τα μεταφορικά και οι τρόποι πληρωμής π.χ. η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται στο εξωτερικό κλπ …

Με αποτέλεσμα την αύξηση πωλήσεων και την εύρεση νέων πελατών. Είναι πρώτο το έργο σε πολλά οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης (όχι μέσω διαφήμισης).

Δυνατότητα για μαζικές αλλαγές στα προϊόντα (π.χ. μαζική έκπτωση 10%) ώστε να κερδίζει χρόνο ο ιδιοκτήτης του eshop και να αποφεύγονται λάθη.

Η αρχική οθόνη αλλάζει εύκολα και με εποπτικό τρόπο. Έτσι ο ιδιοκτήτης του eshop μπορεί να εμφανίζει διαφορετικά προϊόντα κάθε φορά και να ανανεώνει μόνος του την εμφάνιση του eshop του.

Εξατομικευμένα βίντεο μαθήματα που καθοδηγούν τον ιδιοκτήτη του eshop σε κάθε του βήμα

Για υψηλές θέσεις στις αναζητήσεις της Google χωρίς να χρειάζεται συνεχώς διαφήμιση. Προστέθηκαν λέξεις κλειδιά, βελτιστοποιήθηκε η λειτουργικότητα και η ταχύτητα του eshop με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του eshop να λαμβάνει ολοένα και περισσότερα ενδιαφέροντα & παραγγελίες.

Κατά διαστήματα έγινε διαφήμιση στη Google σε σχετικές λέξεις κλειδιά. 

Για κάθε ερώτημα λύνουμε τις απορίες του πελάτη μας και τον καταρτίζουμε τεχνολογικά για να εξελίσσεται κι από μόνος του. 

Τεχνολογίες - Προγράμματα

Η Νο1 πλατφόρμα κατασκευής eshop παγκοσμίως! Σταθερή, γρήγορη και αξιόπιστη. Επεκτάσιμη και με πολλές δυνατότητες! Γνωστή από τους περισσότερους κατασκευαστές ιστοσελίδων στην Ελλάδα. 

Κορυφαίο εργαλείο για να ανέβετε ψηλά σε θέσεις στη Google χωρίς να πληρώνετε πάντα ή μόνο σε διαφήμιση. Δείτε πελάτες μας που έχουνε ήδη σημειώσει επιτυχίες εδώ.

Η φιλοξενία γίνεται σε ιδιωτικό server της εταιρία μας με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται 100% γρήγορη ταχύτητα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Προδιαγραφές.

CPU: AMD Ryzen 7 7700 Octa-Core “Raphael” (Zen4)
RAM: 64 GB DDR5
2 x 1 TB NVMe SSD (Gen4, Software-RAID 1)
1 Gbit/s bandwidth

Γίνεται εγκατάσταση του Let’s Encrypt SSL Certificate για να αποθηκεύονται με ασφάλεια τα δεδομένα του πελάτη.

Κορυφαίο εργαλείο αλλαγής περιεχομένου που με την τεχνική “σύρε – βάλε” κάνει την κατασκευή παιχνίδι! Μερικές δυνατότητες είναι: Εμφάνιση προϊόντων σε προσφορά, αντίστροφη μέτρηση, φόρμα επικοινωνίας, pop up, προσθήκη κουμπιού, βίντεο κλπ…

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε διαφορετικό server. Ακόμη κι αν πάθει κάτι το eshop σας, υπάρχει ένα αντίγραφό του σε διαφορετική τοποθεσία έτοιμο να το ανακτήσουμε άμεσα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΡΓΟΥ

Γιώργος Καντζέλογλου

Είστε έτοιμοι για συνεργασία;

“Θα χαρώ να συνεργαστούμε για μια επαγγελματική και κερδοφόρα ηλεκτρονική προβολή!  Έχετε απορίες; Μπορούμε να τις συζητήσουμε ηλεκτρονικά ή στο χώρο μας. Η εποχή μας στρέφεται ολοταχώς προς το ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;”

– Γεώργιος Καντζέλογλου, Προγραμματιστής –