Κατασκευή Ιστοσελίδας για εταιρία με Αντλίες

Κατασκευή Ιστοσελίδας για εταιρία με Αντλίες

Κατασκευή ιστοσελίδας για εταιρία με αντλίες στην Αθήνα. Έγινε επαγγελματική μινιμαλιστική σχεδίαση και αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων και των μηχανημάτων.

Δόθηκε έμφαση στην σωστή σχεδίαση στα κινητά καθώς και στην ταχύτητα. Η ιστοσελίδα έχει 2 γλώσσες  και τηρεί όλα τα πρότυπα ΑμεΑ.

Χαρακτηριστικά έργου

* πατήστε το κάτω βέλος για λεπτομέρειες

Πλήρης σχεδίαση της ιστοσελίδας σε 2 γλώσσες. Εμφανίζονται διαφορετικά οι κατηγορίες, τα προϊόντα και γενικώς έχει μεταφραστεί πλήρως ο μηχανισμός της ιστοσελίδας σε 2 γλώσσες. 

Έγινε ξεχωριστός σχεδιασμός για την προβολή της ιστοσελίδας στα κινητά με σκοπό να υπάρχει εύκολη πλοήγηση. Βάσει ερευνών το 90% των επισκεπτών είναι από κινητές συσκευές!

Εμφάνιση σχετικών προϊόντων καθώς πληκτρολογεί ο χρήστης λίγα γράμματα ή τον κωδικό αποθήκης του προϊόντος.

Τεχνολογίες - Προγράμματα

Η Νο1 πλατφόρμα κατασκευής ιστοσελίδων παγκοσμίως! Σταθερή, γρήγορη και αξιόπιστη. Επεκτάσιμη και με πολλές δυνατότητες! Γνωστή από τους περισσότερους κατασκευαστές ιστοσελίδων στην Ελλάδα. 

Κορυφαίο εργαλείο για να ανέβετε ψηλά σε θέσεις στη Google χωρίς να πληρώνετε πάντα ή μόνο σε διαφήμιση. Δείτε πελάτες μας που έχουνε ήδη σημειώσει επιτυχίες εδώ.

Η φιλοξενία γίνεται σε ιδιωτικό server της εταιρία μας με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται 100% γρήγορη ταχύτητα καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Προδιαγραφές.

CPU: AMD Ryzen 7 7700 Octa-Core “Raphael” (Zen4)
RAM: 64 GB DDR5
2 x 1 TB NVMe SSD (Gen4, Software-RAID 1)
1 Gbit/s bandwidth

Γίνεται εγκατάσταση του Let’s Encrypt SSL Certificate για να αποθηκεύονται με ασφάλεια τα δεδομένα του πελάτη.

Κορυφαίο εργαλείο αλλαγής περιεχομένου που με την τεχνική “σύρε – βάλε” κάνει την κατασκευή παιχνίδι! Μερικές δυνατότητες είναι: Εμφάνιση προϊόντων σε προσφορά, αντίστροφη μέτρηση, φόρμα επικοινωνίας, pop up, προσθήκη κουμπιού, βίντεο κλπ…

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας σε διαφορετικό server. Ακόμη κι αν πάθει κάτι το eshop σας, υπάρχει ένα αντίγραφό του σε διαφορετική τοποθεσία έτοιμο να το ανακτήσουμε άμεσα!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΡΓΟΥ

Γιώργος Καντζέλογλου

Είστε έτοιμοι για συνεργασία;

“Θα χαρώ να συνεργαστούμε για μια επαγγελματική και κερδοφόρα ηλεκτρονική προβολή!  Έχετε απορίες; Μπορούμε να τις συζητήσουμε ηλεκτρονικά ή στο χώρο μας. Η εποχή μας στρέφεται ολοταχώς προς το ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;”

– Γεώργιος Καντζέλογλου, Προγραμματιστής –