Έχω ιστοσελίδα σε WordPress, το #1 πρόγραμμα παγκοσμίως. Είναι ασφαλής; Πώς να την ασφαλίσω;

Γιατί WordPress;

Οι περισσότερες επιχειρήσεις στις μέρες μας στήνουν την ιστοσελίδα τους σε WordPress, το #1 εργαλείο παγκοσμίως, πληρώνοντας προφανώς κάποια αρμόδια εταιρία για την κατασκευή αυτή. Το WordPress είναι δημοφιλές, ακριβώς επειδή έχει τις καλύτερες δυνατότητες & τη μεγαλύτερη ευκολία διαχείρισης σε σχέση με τους ανταγωνιστές του (drupal, joomla, magento κλπ). Κάποιοι όμως λένε πως το WordPress δεν είναι ασφαλές. Όμως αυτό κατά τη γνώμη μας δεν είναι αλήθεια & οφείλεται στη λάθος συντήρησή του. Πιθανώς στήσανε οι ίδιοι τους ένα απλό site σε wordpress ή δεν πληρώνουν ένα ετήσιο κόστος συντήρησης (συνήθως είναι πολύ χαμηλό, κάτω των 100€/έτος) με αποτέλεσμα ο πληροφορικός που συνεργάζονται απλά να ΜΗΝ ασχολείται με τη συντήρησή του!

 

Έχω site σε wordpress, είναι ασφαλές;

Σε περίπτωση που έχετε στήσει την ιστοσελίδα σας με τη NetArt, αναλαμβάνουμε συνεχώς να την ελέγχουμε και να την ενημερώνουμε. Παρακάτω βλέπετε μια επίσημη ενημέρωση του WordPress όπου αναφέρεται πως έχουνε βρεθεί κενά ασφαλείας σε παλαιότερες εκδόσεις. Άρα, καταλαβαίνετε πως είναι υποχρεωτική η ενημέρωση του “πυρήνα” όπως λέμε του WordPress.

Πέρα από την ενημέρωση, εκτελούμε τακτικά ελέγχους για ιούς και λαμβάνουμε email ειδοποιήσεις σε περίπτωση πιθανότητας ιού ώστε να τον επιλύσουμε πριν αυτός μπει τελικά στο site σας.

 

Κόλλησα ιό, τι κάνω;

Στην εταιρία μας έχουμε συναντήσει ιό σε site ΜΟΝΟ που δεν ενημερώνονταν. Όσες φορές μας ζητήθηκε, καθαρίσαμε επιτυχώς τον ιό και ασφαλίσαμε τη σελίδα. Άρα, σε περίπτωση ιού, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας εκτιμήσουμε το κόστος και το χρόνο διόρθωσης του προβλήματος.

 

Σου άρεσε αυτό που διάβασες;

Αξιολόγησέ το!

0/50 ratings

Kάνε like!

Kοινοποίησέ το!

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ

100+ Θετικές Αξιολογήσεις Google

Έχετε σκεφτεί πόσο σημαντικές είναι οι αξιολογήσεις για την επιχείρησή σας; Όλοι οι πελάτες, πριν κάνουν μια αγορά δίνουν μεγάλη σημασία στις αξιολογήσεις σας. Έσείς δίνετε χρήματα

Read More »

Online Marketing σε 5 βήματα

Η κατασκευή E-shop είναι το πρώτο βήμα στον κόσμο του Marketing αλλά δεν αρκεί! Η online διαφήμιση των προϊόντων σας είναι αυτή που θα εκτοξεύσει

Read More »
10% ΕΚΠΤΩΣΗ

σε κάθε νέα κατασκευή!