Κατασκευή Ιστοσελίδας για Διατροφολόγο #2 – Δείγμα

Demo για κατασκευή ιστοσελίδας για διατροφολόγο #2.

Γιατί χρειάζομαι κατασκευή ιστοσελίδας;

Η ιστοσελίδα αποτελεί την online βιτρίνα σας και σας βοηθάει να σας βρίσκουν νέοι πελάτες. Δείχνετε ποιοι είστε, τι κάνετε, γιατί ξεχωρίζετε, πως δουλεύετε. Εφόσον τη στήσετε σωστά, θα εμφανίζεστε από τους πρώτους στη Google και θα έχετε συνεχώς νέους επισκέπτες άρα και κέρδη!

Από την πείρα μας, έχουμε δει “μικρούς” πελάτες μας, να ξεπερνούν “μεγάλους” ανταγωνιστές τους (εταιρίες με σαφώς μεγαλύτερο budget) επειδή έκαναν την κατασκευή ιστοσελίδας τους με πιο επαγγελματικό τρόπο. (H Google εξάλλου δεν κοιτάει τα οικονομικά σας στοιχεία για να αποφασίσει αν θα σας βγάλει πρώτους!). Δες δείγματα.

Γιατί να μας προτιμήσετε;

Στις μέρες μας 9/10 ανθρώπους αναζητεί στο  ίντερνετ πριν αγοράσει κάτι. Για το λόγο αυτό όλο και περισσότερες επιχειρήσεις φροντίζουν σοβαρά την παρουσία τους στο ίντερνετ.

Όσο πιο ενημερωμένη, εύχρηστη & γρήγορη είναι μια ιστοσελίδα τόσο πιο πιθανό είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη και να τον πείσει να αγοράσει από εσάς.

Στη Net Art αναλαμβάνουμε να σας στήσουμε με επαγγελματικό τρόπο την ιστοσελίδα σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό για την κατασκευή, τη γραφιστική επιμέλεια, την προώθηση και τη διαφήμιση της ιστοσελίδας σας!

Γιατί εμάς;!!

Γιώργος Καντζέλογλου

Είστε έτοιμοι για συνεργασία;

“Θα χαρώ να συνεργαστούμε για μια επαγγελματική και κερδοφόρα ηλεκτρονική προβολή!  Έχετε απορίες; Μπορούμε να τις συζητήσουμε ηλεκτρονικά ή στο χώρο μας. Η εποχή μας στρέφεται ολοταχώς προς το ίντερνετ. Εσείς θα μείνετε πίσω;”

– Γεώργιος Καντζέλογλου, Προγραμματιστής –