Φιλοξενία & Ασφαλής Συντήρηση Ιστοσελίδων/Eshop

Το WordPress είναι το #1 σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ( CMS) στον κόσμο, και γι’ αυτό είναι ευάλωτο από κακόβουλους χρήστες. Δυστυχώς, κάθε χρόνο παρατηρείται να υπάρχουν πολλά site / eshop που πέφτουν θύματα κακόβουλων επιθέσεων.

 

 

Εμείς στη NetArt , με 20+ έτη εμπειρίας και 300+ πετυχημένα έργα κατασκευής ιστοσελίδων, E-shop &  διαφήμισης  ελέγουμε την Ιστοσελίδα / Eshop σας και φροντίζουμε να είναι ασφαλής. Εμπιστευτείτε μας!

6 Αρχές για Φιλοξενία - Συντήρηση

Φιλοξενούμε τα έργα μας σε ιδιόκτητο server μας (dedicated). Αυτός είναι σαφώς πιο γρήγορος από τους φθηνούς server (shared) και πιο ασφαλής. Έτσι πετυχένουμε ταχύτητες φόρτωσης κάτω από 3”.
*Προσοχή: Στους shared server μοιράζοντα 1.000δες έργα από διάφορους προγραμματιστές με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά ασφαλείας & αργές ταχύτητες.

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικά εργαλεία (plugin) που είναι αγορασμένα και επιλεγμένα με προσοχή ώστε να λειτουργούν σωστά.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περιπτώσεις φθηνών “λύσεων” από άλλες εταιρίες μπορεί να χρησιμοποιήσουν  “σπασμένα” εργαλεία και να κολλήσετε ιό!

Ενημερώνουμε τακτικά τα εργαλεία (plugin) και το θέμα (theme) που χρησιμοποιούμε στην τελευταία τους έκδοση. Είναι μια απαραίτητη διαδικασία για να μην έχετε κενά ασφαλείας.

Εγκαθιστούμε ένα εργαλείο antivirus το οποίο ελέγχει τακτικά και εντοπίζει τις κακόβουλες επιθέσεις! Συγκεκριμένα κάνει τα εξής:

1. Σκανάρει τα αρχεία του WordPress για εντοπισμό κακόβουλου κώδικα.

2. Μπλοκάρει συγκεκριμένες IP και εντοπίζει κακόβουλες ενέργειες.
3. Ενημερώνει για τυχόν διαθέσιμες ενημερώσεις plugin / theme.

Κάνουμε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας (backup) της ιστοσελίδας / eshop σας σε άλλη τοποθεσία (server). Με αυτό τον τρόπο είστε 100% ασφαλής ότι ακόμα και να “πέσει” η ιστοσελίδα/eshop σας θα μπορούμε να την επαναφέρουμε.

Εγκαθιστούμε πιστοποιητικό ssl ώστε να φορτώνει με ασφάλεια η ιστοσελίδα/eshop σας (ξεκινάει με https) . Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για κάθε σοβαρή εταιρεία και έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζεστε πιο ψηλά στη Google.

Δείγμα από Antivirus σε Site

Μας ενημερώνει ότι κάποια εργαλεία θέλουνε ενημέρωση.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η επαγγελματική φιλοξενία & συντήρηση της ιστοσελίδας/eshop σας εξοικονομεί χρήματα και σας δίνει αξιοπιστία. Ένα γρήγορο site/eshop οδηγεί αποδεδειγμένα σε περισσότερες πωλήσεις και δημιουργεί αίσθηση εμπιστοσύνης από τους πελάτες σας.

 

Η σωστή λύση είναι να εμπιστευτείτε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που έχει πολυετή πείρα στην κατασκευή αλλά και την προστασία του eshop/site σας. Έτσι η επιβίωση της επιχείρησης  σας θα είναι ΣΙΓΟΥΡΗ!