Διαφήμιση TikTok

Γιατί να κάνω Διαφήμιση στο TikTok?

Το TikTok μαζί με το Instagram και το Facebook, τις κορυφαίες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης  και δεν θα μπορούσε να μην διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαφήμιση. Το κοινό που απευθύνεται χαρακτηρίζεται κυρίως από νεαρά άτομα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απουσιάζουν εντελώς, οι χρήστες μεγαλύτερης ηλικίας! Σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι διαφημιστικοί λογαριασμοί του TikTok είναι, ο ευέλικτος έλεγχος του κόστους, η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και η έξυπνη στόχευση του κοινού 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ TIKTOK: 3 ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1. Ποια η δομή της Διαφήμισης;

Διαφημίσεις με βίντεο

Επωφεληθείτε από τη δυναμικότητα που προσδίδουν το οπτικό υλικό, ο ήχος και η κίνηση. 

Κύρια τακτική των διαφημίσεων του TikTok, καθώς προσφέρουν οπτικοακουστική αλληλεπίδραση στον χρήστη και δυνητικό πελάτη

Διαφημίσεις με εναλλασσόμενες εικόνες

Προσθέστε ένα ακόμα επίπεδο βάθους στις καμπάνιες σας, επιτρέποντας τους χρήστες να βλέπουν περισσότερες φωτογραφίες ή βίντεο σε μία διαφήμιση.

2. Ταιριάζει το TikTok στην επιχείρηση μου;

Λόγω της δομής του TikTok και του κοινού του οποίου απευθύνεται, είναι φυσικό να επωφελόυνται περισσότερο κάποιοι κλάδοι. Παλαιότερα, θα λέγαμε ότι αν δεν ανήκετε σε κάποιους από αυτούς τους κλάδους, θα ήταν καλύτερο να στραφείτε σε κάποια άλλη πλατφόρμα προκειμένου να διαφημιστείτε. Ωστόσο, η σημερινή κατάσταση του TikTok, θα λέγαμε ότι δύναται να επωφελήσει οποιαδήποτε επιχείρηση, αρκεί βέβαια να ακολουθηθεί η σωστή διαφημιστική στρατηγική!

3. Σε πόσο χρόνο θα έχω αποτέλεσμα;

Με τις διαφημίσεις TikTok αποκτάτε άμεσα νέους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας. Επίσης θα δείτε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται, αλλά κυριότερα θα βελτιώσετε και την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας.  ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!! Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση της καμπάνιας σας όπως και του ανταγωνισμού σας.